Rebrov határozott véleménye a statisztikai mutatókról

Szeretett-e esélyesként játszani?

Forrás: Nemzeti Sport

 
Két hét szünet után folytatódik a bajnokság. Szerhij Rebrov vezetőedző és csapata, a Ferencváros most sem volt könnyű helyzetben, hiszen a válogatottbéli elfoglaltságok miatt nem tudott a teljes keretnek edzést tartani az említett időszak döntő részében az ukrán szakember.
 
„Kielemeztük a Haladás elleni mérkőzésen elkövetett hibáinkat azokkal, akik itt maradtak nálunk. Holnap viszont új mérkőzés vár ránk. A Haladás ellen sem volt mérvadó a statisztika, mert nem a mutatók számítanak, hanem maga a játék. Remélem, a játékosaim is az ellenfélre koncentrálnak majd holnap és nem a statisztikára.”
 
Rebrov határozott válasza miatt nem volt értelme tovább boncolgatni azt a témakört a Fradi mai sajtónapján, hogy a zöld-fehérek rúgták eddig a legtöbb gólt, a várdaiak meg kapták a legtöbbet...
 
Az viszont érdekes felvetésnek tűnt a Nemzeti Sport részéről, hogy játékosként mennyire kedvelte Rebrov azokat a találkozókat, melyen a csapata abszolút favoritként lépett pályára, mert bőven volt ilyenben része.
 
„Mindenféle és típusú mérkőzésen szerettem játszani. Minden meccs 0-0-ról indul, így a holnapi is. A támadásra és a védekezésre is fontos lesz odafigyelnünk. A bajnoki cím megszerzése a célunk, de továbbra is mindig csak a következő mérkőzésre készülünk.”

Legfrissebb híreink