Rebrov és a megtalált stílus

Laza napjaik lesznek a Fradi-játékosoknak.

Forrás:

Megnyerte az OTP Bank Liga csúcsrangadóját a Fradi, és ezzel majdhogynem bajnoknak is mondhatja magát. Ehhez képest Szerhij Rebrov igen szűkszavú sajtótájékoztatót tartott. 
 
Először is a szurkolóiknak gratulált, akik nagyon kitettek magukért, ez a játékosokat is nagyon motiválta. Elég csak a meccs előtti performanszra gondolni, ami olyan volt, mintha háborúba vonulnának.
Ezt követően azt is elmondta, revansot akartak venni, mert korábban is megvolt az akarás, a teljesítmény, de a győzelem nem jött. Most meg lett a három pont, és ennek örül. 
 
Újságírói kérdésre elárulta, nagyon sokat magyarázhatná a taktikát, ahogy a játékosoknak is tette, de alapjaiban annyi, hogy együtt küzdjenek, harcoljanak a klubért, a szurkolókért. Az ellenfél piroslapja miatt félidőben nyugtatta játékosait, hogy ne kapkodjanak, nem kell a gyors gól, fejezzék be támadásaikat, tartsák a labdát. Nem sokkal később jött is a gól, majd a többi.
 
Arra a kérdésre, hogy eldőlt-e a bajnoki cím sorsa, azt válaszolt, a szurkolóknak abszolút, a játékosok is kapnak két nap pihenőt, de utána ugyanúgy folytatják, küzdenek. Megtalálták a stílusuk, és ezen az úton akarnak tovább haladni.

Legfrissebb híreink