Rebrov elmondta, miért igazolt négy játékost is a Fradi

Értékelte is az újakat. Szerinte nincsenek sztárok a Fradiban.

Forrás: fradi.hu

A Ferencváros csapata hétfőn töltötte utolsó teljes napját a spanyolországi edzőtáborban, kedd este indulnak haza Budapestre, szombaton pedig már bajnoki vár rájuk a Paks ellen a Groupama Arénában. A klub honlapjának Sergei Rebrov vezetőedző nyilatkozott, ebből idézünk.

"Összességében nézve, minden munkát elvégeztünk, amit elterveztünk, az időjárás a hétfői napig szintén jó volt, az edzőpályák a szállásunkon, a közelben voltak, ezért elégedett lehetek. Ha hazaérünk, megnézzük, pontosan ki, milyen erőállapotban van. Majd azután meglátjuk, hogy alakul a Paks elleni kezdőnk" - mondta az ukrán tréner, aki az új igazolásokról (Gastón Lodico, Somália, Szánthó Regő, Vécsei Bálint) is beszélt.

NB I-es csapataink téli edzőmeccsei: a mindent eldöntő elemzés - NB1.hu

 

"Akik idejöttek, mindannyian fejleszteni akarják magukat. Sok új információt adunk nekik, ezért időre van szükségük. Persze minden nap fejlődniük kell, de biztos vagyok benne, hogy segíteni fognak nekünk a szezon második felében. Mindannyian próbálják folyamatosan megérteni és elsajátítani a játékunkat. Mindig mondom, hogy nálunk nincsenek sztárok a csapatban. Keményen kell dolgozni, de minden labdarúgóm érti a játékfilozófiánkat. 

Valóban nagyobb konkurenciaharcot szerettünk volna a középpályára. Én sosem mondom, hogy azok a játékosok, akiket igazolunk, biztosan a kezdőcsapatba kerülnek. Úgy érzem, most erős a középpályás vonalunk, de a szezon első felében nem volt elég nagy itt a konkurencia. Az újakkal viszont fejlesztettünk ezen a csapatrészen."

 

"Szükség van rá, hogy a játékosok fejlesszék magukat egyénenként is és kizárólag a mérkőzésekkel foglalkozzanak. Ez a legfontosabb, ezek után kell megpróbálni ugyanolyan jó teljesítményt nyújtani, mint sikerült az az előző évben" - zárta a legfontosabb célokkal Rebrov.

Élő közvetítés az átigazolásokról - kispesti és újpesti kiszemeltek - NB1.hu

 

A zöld-fehéreknek két edzőmeccse (a Wehen és a Kolozsvár ellen) is elmaradt, de így is négyszer léptek pályára Spanyolországban.

Január 10.: FTC–KRC Genk (belga I. o.) 1–2 (Lovrencsics G.)
Január 11.: FTC–Union Berlin (német I. o.) 2–3 (Isael, Lódico)
Január 15.: FTC–Arminia Bielefeld (német II. o.) 0–0
Január 16.: FTC–1. FC Köln U21 (német) 3–2 (Haratin, Zubkov, Skvarka)

Legfrissebb híreink