Rebrov elégedetlen, de van olyan, ami tetszett neki - reakciók

Boér Gábor és ezer seb.

Forrás: fradi.hu

Mint ismert, a ZTE hazai pályán bravúros 2-2-t játszott a listavezető Ferencvárossal. A mérkőzés után Boér Gábor röviden értékelt, míg Szerhij Rebrov az ellenfél dicsérete mellett elmondta, mit élvezett a csapata játékában:

 

ZTE-Fradi: bravúr és rengeteg fordulat - NB1.hu

 

 

Boér Gábor (ZTE): ,,Ezer sebből vérzik csapatunk, de azt kértem mindenkitől, hogy az FTC ellen adjuk ki magunkból a maximumot. Ezt megvalósítottuk, le a kalappal a srácok előtt!" (zaol.hu)

Szerhij Rebrov (Ferencváros): ,,Mindig nehéz mérkőzéseket játszunk a Zalaegerszeg ellen. Az elmúlt két mérkőzésen volt, hogy tíz játékossal játszottunk, akkor sikerült legyőzni őket és volt, hogy egy utolsó pillanatban szerzett góllal sikerült felül kerekednünk. Ha 1-0-ról tudtunk volna fordítani, akkor elégedettek lehetnénk, de 2-1-es vezetést után ezzel a végeredménnyel nem lehetünk elégedettek. Ettől függetlenül szerencsére még mindig megfelelő előnnyel rendelkezünk a bajnokságban. Élvezetes volt látni azt, ahogy a csapat támadott egy ilyen, nagyon kompaktan védekező ellenféllel szemben. Ameddig megszereztük a második gólt, volt rajtunk egy plusz nyomás, viszont utána is láttuk az akarást."

Legfrissebb híreink