Rebrov elmondta, marad-e a Fradi edzője

Tiszta vizet öntött a pohárba.

Forrás: fradi.hu

A meta-ratings.com.ua-nak adott exkluzív interjút Szerhij Rebrov

Mint arról beszámoltunk, az ukrán tréner a Dinamo Kijev-Sahtar Donyeck meccsen járt szombaton, jelenleg szabadságát tölti. Korábban felröppentek a sajtóban hírek arról, hogy esetleg elhagyhatja a Ferencvárost, erre tiszta választ adott.

Сергей Ребров: в Венгрии меня узнают и просят, чтобы я остался, не дают платить за еду в ресторанах

 

"A sajtó hadd mondjon, azt, amit csak akar. Gyakran csinálják, hogy valakit összehoznak egy másik csapattal, de egyértelmű: a Ferencváros edzője vagyok.

 

Jól érezzük magunkat Budapesten, az emberek felismernek és kedvelnek, sokszor az étteremben sem hagynak fizetni, máskor mondják, hogy szeretnek és kérik, hogy maradjak, amíg csak lehet. Sok pozitív visszajelzést kaptam és kapok, örülök neki" - mondta.

A Ferencváros zsinórban másodszor nyerte meg az NB I-et Rebrov irányításával, az ukrán tréner pedig megkapta az év edzőjének járó díjat a RangAdó Gálán. "Elégedett vagyok azzal, hogy a munkám segített a klubnak az újabb bajnoki címhez, pozitívan állok az eredményekhez. Különösebben nagy jelentőséget nem tulajdonítok az egyéni díjnak, én csak elvégzem azt, ami a feladatom, ezt ismerik el" - fogalmazott. 

Legfrissebb híreink