Rebrov: "a Loki a Mezőkövesd taktikáját követte" - REAKCIÓ

Javította múlt heti kisiklását a címvédő.

Forrás: nb1.hu

A NB 23. fordulójának záró mérkőzésén 2-0-s győzelmet aratott a Fradi hazai pályán, de a magabiztos győzelmet sugalló végeredmény ellenére, nem volt ez annyira sima mérkőzés a zöld-fehérek számára. Ezt Szerhij Rebrov, a hazaiak vezetőedzője is elismerte: 

"Nem volt könnyű mérkőzés. A DVSC jól elemezte a Mezőkövesd elleni meccsünket, megpróbált magas presszinget ránk helyezni, nagyon örülök, hogy sikerült megfelelően védekezni, és természetesen a gyors gól is segítette a csapatot."

A 6. percben a Debrecen tényleg sokat segített a Ferencvárosnak, ritkán látható öngólt hozott össze a Loki.
 

Security Check Required

 

Rebrov arra a kérdésre, hogy minek köszönhető, hogy sorozatban a negyedik hazai meccsüket hozzák kapott gól nélkül, az válaszolta, hogy a Mezőkövesd ellen sem számított arra, hogy gólt kapnak, pláne nem hármat, de ez a futball velejárója.

 

ZTE-bravúr, Bödéék helyosztót buktak, kiütötték a Honvédot - beszámoló a 23. fordulóról - NB1.hu

Forrás: MTI CIKKÜNK FOLYAMATOSAN FRISSÜL! A 23. fordulóval folytatódott az NB I-ben a küzdelem. A MOL Fehérvár egy félidő alatt lerendezte a Kaposvár elleni mérkőzést. A Fejér megyei alakulatban gólt szerzett a télen visszatérő Nikolics Nemanja is. Nem jött be a zalaegerszegi albérlet az Újpestnek, a lila-fehérek a Puskás Akadémiától szenvedtek vereséget.

 

Az ukrán szakvezető természetesen örül, hogy a múlt heti vereség után, tiszta lappal álltak neki a bajnokinak, és érzése szerint megérdemelten nyertek, hiszen a gólokon kívül több lehetőségük is akadt, mint a Debrecennek, és az egész csapat megfelelően védekezett.

 

Vitelki: "ilyen hibákat nem követhetsz el egy Fradi ellen" - NB1.hu

Forrás: Vállaji Márk/nb1.hu Saját magának is köszönheti a szombati, címvédő elleni vereségét a Debrecen (0-2). A vendégek két gólt is ajándékoztak a Ferencvárosnak, előbb Kinyik és Nagy Sándor hozott össze egy öngólt, majd Szatmári készített le szándékai ellenére, tökéletesen egy labdát Zubkovnak a 16-os környékén, az ukrán Bolihoz passzolt, aki szépen helyezett 20 méterről a kapuba.

 

Úgy tűnt, a megfelelő, csapatszintű védekezés a támadójáték rovására is ment, hiszen a Ferencváros gyengébb teljesítményt nyújtott elöl, de ezzel az ukrán szakvezető nem értett egyet:

"Nagyon nehéz pályán játszottunk, a gyepszőnyeg nem volt jó állapotban, és az ellenfél is szervezetten védekezett, de a két találatunkon kívül is sikerült kialakítottunk helyzeteket."

 

Királyt védett a kispesti fanatikusoktól a DVTK edzője, Rebrov örül - edzői reakciók - NB1.hu

Forrás: nb1.hu/Simon Zoltán A 23. fordulóval folytatódott a küzdelem az NB I-ben. A játéknap legnagyobb meglepetését a ZTE okozta, az újonc a Mezőkövesd otthonában szerzett nagyon fontos három pontot. A Fradi a Loki legyőzésével kijavította a mezőkövesdi botlását. Az Újpest a zalaegerszegi "albérletében" kapott ki a Puskás Akadémiától.

 

A helyzetek kialakítására ZTE ellen is szüksége lesz a címvédőnek, amely a bajnokság utolsó etapját, a 10 hátralévő forduló első állomásán, Zalaegerszegen kezdi.

Legutóbbi két zalai mérkőzésen győztesen hagyták el a játékteret Lovrencsicsék, de tavaly szeptemberben a 88. percig még vesztésre álltak, mégis nyertek 2-1-re, és a legutóbbi, novemberi zalai kiránduláson aratott 3-2-es győzelemkor is alaposan megizzasztották őket a kék-fehérek.

A 2-1-es meccsen, a 90. percben győztes gólt szerző Nguen Tokmac is alátámaszotta mestere szavait, és a norvég támadó azt nyilatkozta honlapunknak, hogy nehéz volt a rossz minőségű pályán a folyamatos játék.

A Ferencváros győzelmével őrzi három pontos előnyét legfőbb üldözője, a Vidi előtt, két mérkőzéssel kevesebbet játszva.

Boli találata: 

Security Check Required

(null)

Legfrissebb híreink