Reakciók az NB I-es csapatok szombati felkészülési meccseiről

Magyarország – Így kapott a horvát csapat a magyar ellenfelétől.

Forrás:

A szombati mérkőzések összefoglalói a linkre kattintva érhetőek el.

 

Videoton-NK Osijek 2-0

 

Henning Berg (Videoton): „Erre a meccsre egy nagyon kemény hét után került sor, ezzel együtt is jó gyakorlás volt számunkra a találkozó. Kicsit nehezek voltak a lábak, éreztem némi fáradtságot, de ez ilyenkor rendben van. Úgy gondolom, hogy sokat jelentett a heti edzésmunka és a mai mérkőzés ahhoz, hogy felkészülve várjuk a jövő heti Haladás elleni bajnokit. Az átigazolási időszak utolsó napjaiban minőségi játékosok érkeztek a csapathoz. Fontos, hogy nagy versenyhelyzet van minden posztért örülök, hogy az új igazolások csatlakoztak hozzánk, mert sokat segíthetnek abban, hogy elérjük a céljainkat.“

 

Zoran Zekic (Osijek): „Az első félidővel nem voltam igazán elégedett, de a második játékrészben nagyjából azt kaptam vissza a csapattól, amit elvártam. Főleg támadásban voltunk erősek, lőttünk négy kapufát és szép akcióink voltak, a gól sajnos nem jött össze. A jövő héten nagyon kemény meccs vár ránk a Dinamo Zagreb ellen, jó felkészülés volt számunkra ez a mérkőzés. Gratulálok a Vidinek a győzelemhez, jó csapatról van szó, Lazovics pedig pedig szinte mindent tud a futballról. Sok dolgot megváltoztattunk a csapatunknál a nyáron, bízom benne, hogy jövő nyáron nemzetközi kupameccset játszhatunk. Lehet, akkor újra összefutunk a Vidivel – majd azt a párharcot megnyerjük.“ (vidi.hu)

 

 

 

Honvéd-Újpest 5-0

 

 

Marco Rossi (Honvéd): „Ez az Újpest nem az az Újpest volt, amelyik a bajnokságban játszik, ezt figyelembe véve kell értékelni a mérkőzést.  Elégedett vagyok a végeredménnyel, de látni kell, hogy riválisunk nem hozta a szintet, mint amit a bajnokságban megszokhattunk tőle, tartalékos is volt. Örülök, hogy bemutatkozott Davide Lanzafame és Balázs Zsolt, komoly erősítést jelentenek. Velük lett komplett a csapat, megszerzésükkel sokkal több variációs lehetőségünk van támadóposzton, mint korábban.”

 

Nebojsa Vignjevics (Újpest): „Tapasztalatszerzésnek jó volt a mai összecsapás, és néhány játékosnak is jót tehet ez a vereség, hogy újra tisztán lásson. A bajnoki győzelmi szériát követően többen is úgy gondolták, hogy most már minden megy magától, de a mai nap megtapasztalhatták, hogy csak az lehet sikeres, aki keményen megdolgozik érte. Ezen felül több olyan futballistának is lehetőséget adtam, akik eddig kevesebbet szerepeltek a csapatban. Szerettem volna látni őket éles helyzetben, hogy lássam, mire képesek és miben kell még fejlődniük.” (ujpestfc.hu)

Legfrissebb híreink