Reakciók az NB I-es csapatok szombati edzőmeccseiről

Magyarország – Vignjevics: Készen állunk! Pintér: Azon vagyunk, hogy minél előbb összerakjuk a játékunkat. FRISSÜL!

Forrás: boon.hu

Az NB I-es csapatok szombati edzőmeccseiről készült tudósításunk a linkre kattintva olvasható.

 

Mezőkövesd Zsóry FC–FC Satu Mare 4–0 (0–0)

 

22.48: Pintér Attila, a Mezőkövesd vezetőedzője így értékelte a találkozót a klub honlapjának adott nyilatkozatában.

 

– Egy nagyon fegyelmezett csapattal találkoztunk és úgy látom, hogy a mai mérkőzésen már jobban játszottunk az eddigiekhez képest. Tudom, hogy egy hét múlva bajnoki vár ránk, de azon vagyunk, hogy minél előbb összerakjuk a játékunkat, hiszen jöttek új játékosok, akik nem csak a csapathoz, hanem a rendszereinkhez is hozzá kell, hogy szokjanak. Ők egyre jobban teszik a dolgukat. Nagyon hasznos volt ez az edzőmérkőzés, sok jóra is rávilágított és sok hiányosságot is megmutatott és azon leszünk, hogy ezt a jövő hétig rendbe hozzuk.

 

 

Újpest–Budaörs 3–0

 

21.55: Az Újpest Viktor Angelov, Balázs Benjámin és Gere Zoltán találatával győzte le NB II-es ellenfelét. A 3-0-ra megnyert összecsapást Nebojsa Vignjevics, a lilák mestere így értékelte a klub honlapjának.

 

– Nagyon szépen, kombinatívan futballoztunk a mai napon, sok helyzetet alakítottunk ki, amelyekből több találatot is szereztünk. A mérkőzés nagy részén mi irányítottunk, és mindenki teljes erőbedobással tette a dolgát. Úgy gondolom, hogy eredményes felkészülési időszakot tudhatunk magunk mögött, és készen állunk a szezonra.

 

fotó: ujpestfc.hu

 

Szombathelyi Swietelsky–Haladás-Tyerek Groznij 0–2 (0–1)

 

21.44: Így értékelte a találkozót Mészöly Géza a haladas.hu-nak adott nyilatkozatában.

 

– Nagyon jó csapat volt az ellenfél, de mi is jól futballoztunk, pörgős, erős meccset játszottunk. Az ellenfél erejét jelzi, hogy mindkét hibánkat góllal büntette. Ugyanakkor nekünk is voltak lehetőségeink, de nem tudtunk gólt szerezni - az első és a második félidőben is voltak olyan szakaszai a meccsnek, amikor elégedett voltam a látottakkal. Sajnálom, hogy a csatárainkra ezúttal sem számíthattam teljes létszámban, és például Gaál is csak egy félidőt tudott vállalni. Van még teendőnk, a fiatalokat és az új légiósokat be kell építeni a csapatba, az utolsó simításokat végezzük - hasznosan fogjuk eltölteni a bajnoki rajtig előttünk álló napokat.

 

 

 

Diósgyőri VTK–FK Lokomotíva Košice 2–0 (1–0)

 

21.31:A Diósgyőr győztes találkozója után nyilatkozott Horváth Ferenc, de a vendégek mestere is elmondta véleményét a dvtk.eu-nak.

 

Horváth Ferenc, a DVTK vezetőedzője:– A szerdai mérkőzéssel ellentétben ezúttal nagyon jó felfogásban játszottunk. Ma kellemetlen, agresszív ellenfél voltunk. A vendégeknek szinte kapura lövésük sem volt, úgyhogy a védekezésünk nagyon jól sikerült. Nagyon sok helyzetünk volt. A hozzáállással is, és a játékkal is elégedett voltam.

 

Branislav Sokoli, a Lokomotíva Košice vezetőedzője:– A felkészülés második hetében tartunk, ami meg is látszott a mai mérkőzésen. A hazai csapat a bajnoki rajt előtt áll és egyértelműen mindenben fölénk tudott kerekedni. Nagyon jó együttes benyomását keltették és megérdemelten győztek.

 

 

 

Bp. Honvéd–Slaven Belupo 2–1 (1–0)

 

20.38: Marco Rossi, a kispestiek olasz vezetőedzője a mérkőzés utáni értékelőjében a következőket nyilatkozta a klub honlapjának.

 

– Az edzőmeccsek eredményéből nem lehet nagyobb következtetéseket levonni, de mégis örömteli, hogy egy döntetlen kivételével minden meccsünket megnyertük. A mai sikerünket annak köszönhetjük, hogy voltak szép és eredményes támadásaink, de azt is tudjuk, hogy milyen hibákat kell még kijavítanunk.

Legfrissebb híreink