Reakciók az NB I-es csapatok felkészülési meccseiről

Magyarország – Hatalmas Vidi-gól, góleső Bécsben.

Forrás:

Két élvonalbeli gárdának volt tegnap edzőmeccse, íme, a szakvélemények.

 

Videoton-Partizan 1-0

 

Henning Berg (Videoton): „Úgy gondolom, hogy jó mérkőzést játszottunk Szerbia egyik élcsapatával. A Partizan láthatóan komolyan vette a találkozót, ahogyan mi is. Hasznos, hogy ilyen ellenfél ellen szereztünk fontos tapasztalatokat. Tetszett, ahogyan a csapat játszott, örülünk, hogy a Partizan ellen tudtunk meccselni a szünetben. Jó volt a csapat hozzáállása, az első félidőben ültek a passzok, fantasztikus gólt szereztünk. Presztízsmérkőzés volt a mai, egyik csapat sem szeretett volna veszíteni, szerintem ezt jól lehetett látni. Volt néhány kemény összecsapás, de ez azért belefér még egy barátságos meccsen is.“

 

Marko Nikolics (Partizan): „Nem egy klasszikus barátságos meccs volt, hasonló intenzitása volt a találkozónak, mint egy tétmérkőzésnek. Az eredménnyel persze nem vagyok elégedett, szerettünk volna nyerni. Voltak nagy lehetőségeink, de egy baloldali egyéni hiba után remek gólt szereztek a hazaiak. A második játékrészben szerintem irányítottuk a játékot, mentünk előre, de nem sikerült betalálni. Játékban viszont majdnem mindent megvalósítottunk, amit terveztünk. Sajnálom, hogy az U21-es válogatott játékosaink és két sérültünk nem léphetett pályára, mert akkor minőségibb játékot láthatott volna tőlünk a magyar közönség. Szeretném megköszönni a Vidi szívélyes vendéglátását, hasznos túrán van túl a csapat.“ (vidi.hu)

 

Strum Graz-Haladás 4-3

 

Mészöly Géza (Haladás): „Mind a két csapat felvállalta a nyílt játékot, jó volta az iram, mindkét fél komolyan vette a találkozót - remek meccset vívtunk. Nagyon kellett ez a mérkőzés a felkészülésünkbe, örülök, hogy létrejött a találkozó.”

Legfrissebb híreink