Reakciók az NB I-es csapatok pénteki felkészülései mérkőzéseiről

Magyarország – Bosszús a listavezető trénere a siker után. FRISSÜL%

Forrás: DVTK

A mai felkészülési mérkőzések eredményei, a meccsekről készült összefoglalók a linkre kattintva olvashatóak.

 

Szolnok-Vasas 0-2

 

Michael Oenning (Vasas): - A mérkőzés célja az is volt, hogy a játékosok meg legyenek "dolgoztatva". Azt is hozzá kell tennem, hogy hét-nyolc támadó szellemű játékos volt ma a pályán, ami egy éles mérkőzésen nem szokott előfordulni. Ez ugye a jelenleg rendelkezésemre álló játékosaim függvénye is volt. Alapvetően szerintem jól végezték el a feladatukat a srácok, igaz, koncentráltabb helyzetkihasználással több gólt is szerezhettünk volna. Ez egy kicsit bosszant.

 

 

Haladás-Ferencváros 4-1

 

Mészöly Géza (Haladás): - A tréningek mellett a hét csúcspontja volt a találkozó, nagyon jó egyéni teljesítmények mellett csapatként is remekül helytálltunk.  Fontos és örömteli volt, hogy a fiatalok jól szálltak be a meccsbe, Rajtuk kívül Angyalt, Schimmert, Hídvégit, aztán a két holland fiút is dicséret illeti, de valamennyi játékosomra büszke vagyok. Jó felkészülési meccset vívtunk. (haladas.hu.)

 

 

DVTK-Balmazújváros 0-3

 

Horváth Ferenc (DVTK): - Az első félidő szerintem rendben volt, a másodikban azonban óriási pálfordulás történt. Egy pillanat alatt elemeire esett szét minden, amit addig jól csináltunk, úgyhogy ezen változtatnunk kell. Karakterek kellenek a pályára, mert egy ilyen meccset egy fáradt csapatnak is illik lehozni legalább nulla-nullára, még akkor is, ha sokkal több munka van a lábukban, mint az ellenfélnek. Most lehetne arra hivatkozni, hogy sokat edzettünk, de nem szeretnék kifogásokat keresni, ez nem lehet mentség. Volt néhány dolog, ami tetszett, de volt sok olyan is, ami nem, ezeket ki kell javítanunk a jövő héten.

 

Feczkó Tamás (Balmazújváros): - Nagyon örülök, hogy minden játékosom odatette magát. Jól játszottunk, gólokat rúgtunk, megmutattuk, hogy jó képességű labdarúgók alkotják a keretünket. A három otthon maradó játékosunk felkötheti a gatyáját, ha a kezdőben akar maradni. (dvtk.eu)

Legfrissebb híreink