Reakciók az NB I 9. fordulójának a mérkőzéseiről

Magyarország – Gólösszefoglalók, értékelések, képgalériák! FOLYAMATOSAN FRISSÜL!

Forrás: Vasas FC

FTC-DVSC 3-1

 

Vasárnap: 10.51: A mérkőzés gólösszefoglalója

 

 

Szombat

23.45: Bödéék ki voltak éhezve a sikerre

 

 

23.39: Doll szerint megérdemelték a sikert

 

Thomas Doll (FTC): „- Megérdemelt győzelem volt a mai, lehetett látni, hogy a csapat sokat vállalt. Jól kezdtük a mérkőzést, megszereztük a vezetést, majd egy bedobás után sajnos egyszerű gólt kaptunk. A védekezés területén még mindig nem tudunk úgy felállni, mint ahogy azt elképzeltük. A csapat ezután visszaharcolta magát a találkozóba, ilyenkor persze vigyázni kell, hogy ne fussunk bele egy kontrába. Amit a héten elterveztünk, azt láthattuk a mérkőzés alatt, ez nagyon tetszett. Fontos volt ez a siker, hiszen a játékosok ismét megérezték a győzelmet az előző hetek pontvesztései után.” (fradi.hu)

 

 

Paks-Gyirmót 0-0

 

22.53: Sok adott el a csapata Csertői szerint

 

 

Csertői Aurél (Paks): „Látszott a feszültség a csapaton, főleg az első félidőben. Ez leginkább pontatlanságban mutatkozott meg. Rengeteg labdát eladtunk az ellenfél térfelén, amit az NB I-ben nem lehet megtenni. Mellé ellenfelünk a Gyirmót is időnként igen jól játszott. A második félidőben mintha kézilabdáztunk volna, járattuk a labdát, de átlövést nem igen vállaltunk, illetve nem érkeztünk a beadásokra. Ugyan nyomás alatt tartottuk a gyirmóti kaput, de jól védekeztek. Ahhoz, hogy feltörhessük őket, egyéni kvalitásra lett volna szükség. Egy szabadrúgás, vagy egy megmozdulás dönthetett volna, de ezek most nem sikerültek. A kilenc meccs nem igazán alakult jól. Eddig több meccsen is jól játszottunk, csak erre nem adnak pontokat. Most azonban a jó játékkal is adósok maradtunk.” (paksifc.hu)

 

 

DVTK-Mezőkövesd 1-1

 

22.22: Apró DVTK-lépések kellenek, Pintér minden elismerése a játékosaié

 

Horváth Ferenc (DVTK): „Egyenlő létszámban is tudtunk támadásokat vezetni, a kiállítás után pedig egyértelműen mi uraltuk a mérkőzést. Megpróbáltunk minél nagyobb nyomást gyakorolni az ellenfélre, ezért szerkezetet váltottuk. Rengeteg helyzetet alakítottunk ki, ha még egyet be tudunk lőni, akkor meg tudjuk nyerni a mérkőzést is. Nem a mai mérkőzéssel van probléma, hanem az ezt megelőzőkkel. Ma mindenki megtett mindent a győzelemért, ilyen előfordul, hogy ennek ellenére nem sikerül, a szerencse sem állt mellénk. Nem változik meg az egyik pillanatról minden, viszont nagyon bízom benne, hogy apró lépésenként eljutunk arra a szintre, ahol lenni szeretnénk.”

 

Pintér Attila (Mezőkövesd): „Ez a mérkőzés sokkal jobb játékvezetést igényelt volna. Nagyon jól játszott a csapatom, 1-0-ra vezettünk, megvoltak a lehetőségeink, hogy rárúgjuk a másodikat is, sajnos nem sikerült. Emberhátrányba kerültünk, minden elismerésem a játékosoké, mindent megtettek azért, hogy ennek a kis városnak a csapata, megszerezze idegenben a győzelmet, sajnos nem sikerült. Egy pontot szereztünk, gratulálok a játékosaimnak.” (dvtk.eu)

 

 

Honvéd-MTK 5-0

 

Vasárnap

10.57: Képgaléria a mérkőzésről

 

 

Szombat

22.46: Könnyű Honvéd-győzelem, a vesztes is gratulált

 

Marco Rossi (Honvéd): „Mindenképpen jó eredménynek tekinthető a mai. Az MTK Budapest rossz napot fogott ki, mi jól játszottunk, így könnyű győzelmet arattunk, még ilyen különbséggel is megérdemelten.”

 

Teodoru Vaszilisz (MTK): „Gratulálok a Honvédnak, nagyszerűen játszottak! Minden egyes hibánkat könyörtelenül kihasználták, és jobban alkalmazkodtak a pályához is. Az első két gólt nagy technikai hiba előzte meg, ez el is döntötte a mérkőzést, utána már csak futottunk az eredmény után.” (mtkbudapest.hu)

 

21.12: Kispesti hangulatjelentés

 

 

 

Haladás-Vasas 1-0

 

Vasárnap

10.56: Szombathelyi örömünnep az öltözőben

 

 

 

 

10.54: Képgaléria a mérkőzésről

 

 

Szombat

21.18: Mészöly külön megemlítette a kapusát

 

 

Mészöly Géza (Haladás): „Végig nagyon stabilak voltunk, már az első félidőben masszívan védekeztünk, nem engedtük helyzetbe kerülni a vendégeket. A második félidő első negyedórájában lefociztuk ellenfelünket, a góllal pedig feltettük koronát teljesítményünkre. Sokat tettünk a győzelemért, nem tudnék egyetlen játékost kiemelni, ugyanakkor Rózsa Dánielt óriási bravúrjai miatt meg kell említenem. Dicséret illeti szurkolóinkat is, akik a rossz idő ellenére is eljöttek és buzdítottak bennünket. Nagyon kemény csata volt, örülök a győzelemnek, Tény, sokat kivett a meccs a csapatból, de játékosaim jó állapotban vannak, felkészültek, de a regeneráció persze nagyon fontos lesz a szerdai, Újpest elleni bajnokiig.” (haladas.hu)

 

 

21.05: Oenning elégedett a vereség ellenére is.

 

Michael Oenning: „Alapvetően elégedett vagyok a csapattal, egy viszonylag jó mérkőzést játszott mindkét együttes. Sok helyzet volt, amit elősegített a nedves pálya. A játék folyamatosságát akadályozta, hogy túl sok volt a szabadrúgás, több esetben szerencsésebb lett volna, ha továbbengedik az akciókat. A labdarúgásban végül a gólok számítanak. A Haladásnak, amely jó csapat, az egyik szabadrúgását sikerült gólra váltania, nekünk a sajátjainkat nem. Gratulálok a Haladásnak.” (vasasfc.hu)

 

 

Újpest-Videoton 3-4

 

22.20: Nehéz beszélni a mérkőzésről

 

Nebojsa Vinjevics: (Újpest): „Úgy gondolom, hogy ez a mérkőzés rólunk szólt. Jól kezdtünk, kontrolláltuk a meccset, aztán az első hiba után megzavarodtunk, a Vidi játékosai pedig vannak olyan minőségi labdarúgók, hogy kihasználták két további hibánkat. A második félidőben már jobban játszottunk, főleg az első gól után, úgy éreztem, hogy megvan az esélyünk a fordításra, de egy újabb hiba után már nehéz lett volna fordítani. Nagyon sajnálom a mai meccset, de egyszerűen túl sokat hibáztunk a saját kapunk előtt. A csapat viszont megmutatta, hogy karakteres játékosok játszanak Újpesten, kár, hogy nem az első perctől tudtunk úgy játszani, mint a második félidőben. A Vidinek gratulálok, okosan kihasználták a hibáinkat, de gratulálok a saját játékosainknak is, akik mindent megtettek, ami tőlük telt.“

 

 

Henning Berg: (Videoton): „Nehéz a mai mérkőzésről beszélni, mert rengeteg minden történt a pályán. Negatívumokat és pozitívumokat is láttam a csapatomtól, de úgy gondolom, hogy a mai meccs után kollégám is nagyjából ugyanezt tudja elmondani. A nézők biztosan jól szórakoztak, mert remek mérkőzést láttak. Háromgólos vezetés után nagyon nehéz második félidő következett – dicséret illeti az Újpestet, akik jól jöttek vissza a meccsbe. Viszont azt is nagyon meg kell majd vizsgálnunk, hogy a mi játékunkkal mi történt, hogyan védekeztünk és hogyan járattuk a labdát, mert a második negyvenöt percben látottak messze voltak attól, ahogyan játszani szeretnénk." (vidi.hu)

 

22.12: A mérkőzés összefoglalója

 

 

 

21.20: Borítóképet változtatott a Videoton

 

 

 

Legfrissebb híreink