Reakciók az NB I 32. fordulójának a mérkőzéseiről

Magyarország – Érvek, ellenérvek, elemzések. FOLYAMATOSAN FRISSÜL!

Forrás:

 

A táblázat a linkre kattintva érhető el

 

20.00 Gyirmót-Vasas 1-2? Angyalföldi képgaléria

 

 

Vasas Labdarúgás

Vasas Labdarúgás added 14 new photos to the album: Gyirmót - Vasas 1-2 (2017. 05. 20.).

 

 

18.38: Ami nélkül nincs forduló

 

 

Az NB I 32. fordulójának nézőszámai - NB1.hu

Az NB I 32. fordulójának nézőszámai

 

 

18.34: Videoton-FTC 4-1: A Vidi az Instán is megköszönte

 

 

Köszönjük a szurkolást! #videotonfc #vidi #football #foci #videoton #soccer #fb

233 Likes, 2 Comments - Videoton FC Official (@vidinstagram) on Instagram: "Köszönjük a szurkolást! #videotonfc #vidi #football #foci #videoton #soccer #fb"

 

 

18.31: DVSC-Honvéd 2-5: Kispesti képgaléria

 

 

Budapest Honvéd FC

Az első félidőben rendkívül meggyőző játékot bemutatva, a szünet utáni hullámvölgyön túllendülve háromgólos győzelmet arattunk Debrecenben a triplázó Koszta Márk vezetésével. Szombat délután...

 

 

13.39: MTK-DVTK 0-0: Bódog szerint saját kezükben van a sorsuk

 

 

 

9.59: Újpest-Haladás 2-1: Vignjevics vs. Mészöly

 

 

Újpest FC (hivatalos)

Újpest FC (hivatalos), Budapest, Hungary. 35,310 likes · 2,363 talking about this. Az Újpest Football Club hivatalos oldala a Facebook-on.

 

 

9.52 MTK-DVTK 0-0: ahogy az nb1.hu látta

 

 

Vihar előtti csendélet a Hungária körúton - NB1.hu

Újabb, utolsó esélyt kapott az MTK Budapest

 

 

8.09: Gólösszefoglalók

 

 

Mutatjuk a Honvéd ötösét és a Vidi négyesét - NB1.hu

Honvéd Loki gólösszefoglaló, Vidi-Fradi gólösszefoglaló

 

 

7.52 Videoton-Ferencváros 4-1: Berg vs. Doll

 

Henning Berg, a Videoton vezetőedzője: „Természetesen nagyon örülünk a győzelemnek, szép eredményt értünk el. Bízom benne, hogy öröm volt a szurkolóinknak azt látni, ahogyan ma játszottunk. Megvolt az erő, a sebesség és a minőség, jöttek a helyzetek és a gólok is. A játékosokat nem érintette meg az FTC gólja, hanem mentek tovább előre remek hozzáállással, ezért dicséret illeti őket. A gólt is amúgy egy olyan szöglet után kaptuk, amely előtt Marko tört kapura, és egy az egyben lett volna a kapussal, mielőtt földre került. Ahol én álltam, ott ez piros lapos szabálytalanságnak tűnt, de még nem láttam a visszajátszásokat. A szögletnél emiatt az eset miatt tíz emberrel voltunk, nem helyezkedtünk jól, de folytattuk a jó játékunkat és jöttek a gólok is. Nem kell részletezni, hogy mennyire fontos meccs volt ez és mekkora szükségünk volt a győzelemre. Nagyon várjuk már a jövő heti mérkőzést, az egész magyar focinak nagy esemény ez, hogy gyakorlatilag egy döntővel zárul a szezon. Tudjuk, hogy nem elég a döntetlen, szóval hiába a több lőtt gól és a jobb egymás elleni eredmény, nyernünk kell. A csapat eddig is jól kezelte a nyomást, hiszen mindig tudtuk, hogy mit játszott a Honvéd, mégis behúztuk mi is a mérkőzéseket. A játékosok folyamatosan fejlődnek, egyre jobban megértik egymást, fejlődik a csapatjáték is, ezt a folyamatot folytatnánk a Honvéd ellen is. A Honvéd más stílusban játszik, mint az FTC, de biztos, hogy izgalmas találkozó lesz, amelyet természetesen meg szeretnénk majd nyerni!”

 

Beszámoló az NB I 32. fordulójának a mérkőzésiről - NB1.hu

Beszámoló az NB I 32. fordulójának a mérkőzésiről

Thomas Doll, az FTC vezetőedzője: „Gratulálni szeretnék a Vidinek a megérdemelt győzelemhez. Lehetett látni, hogy a játék több elemében ma alulmaradtunk. A Vidi nagyon akart, mi nem tudtunk jól játszani. Ők harcolnak a bajnokságért, kicsit meglepő volt, hogy vezetni tudtunk. Némely játékosnak egyszerűen nem elég a dinamikája, az ereje ahhoz, hogy az ilyen mérkőzéseket eldöntse. Most arra kell törekednünk, hogy néhány sérült játékost vissza tudjunk építeni a csapatba, hogy lendületesebben tudjunk játszani. Ma olyanok is pályán voltak, akik hosszabb ideig sérüléssel küszködtek, ők érthető módon nem tudnak kilencven percig átütő erőt felmutatni, ezért is néztünk ki így ma. Tisztán kell gondolkodnunk a folytatásban, hiszen jön az Újpest elleni meccs és a kupadöntő, nem dughatjuk homokba a fejünket. Hinnünk kell magunkban, de azt lehet látni, hogy hetven százalékos teljesítménnyel nem lehet nyerni!”

 

Élő közvetítés az NB I 32. fordulójának a mérkőzéseiről - NB1.hu

Élő közvetítés a 32. forduló mérkőzéseiről

7.48 Honvéd-DVSC 2-5: Pontes vs. Rossi

 

Legfrissebb híreink