Reakciók az NB I 30. fordulójának a mérkőzéseiről

Magyarország – Így reagált az élvonal a mai meccsekre. FRISSÜL!

Forrás:

 

Beszámoló az NB I 30. fordulójának a meccseiről - NB1.hu

Beszámoló az NB I 30. fordulójának a meccseiről

 

 

Vasárnap

 

14.46 MTK-FTC 1-3: Tamási szerint nincs mit magyarázni

 

 

„Nincs mit magyarázni ezen a mérkőzésen. Olyan hibákat követtünk el védekezésben, amik az elmúlt hetekre nem voltak jellemzőek. A szélről beívelt labdákat nem tudtuk hatástalanítani, valamint nem birtokoltuk eleget a labdát. A második félidőben kezdtünk el jobban focizni, de összességében gyengén játszottunk.” – mondta Tamási Zsolt, az MTK trénere.

 

 

11.01 MTK-FTC 1-3: Doll szerint megérdemelten győztek

 

„Azt gondolom, megérdemelten győztünk. Az első félidőben mi domináltuk, jól járattuk a labdát a saját soraink között. Jó kombinációk voltak, az üres területekre sokat sikerült bejátszani a labdát. Ezen a szép pályán jól mutatott a játékunk. A megfelelő időben sikerült gólokat szereznünk, ráadásul szépeket, a csapaton pedig éreztem az önbizalmat. A játékosok taktikailag jól hajtották végre a feladatukat, jó volt, hogy támadták a labdát. Ami lényeges és fontos volt, hogy intelligensen és okosan játszottunk, nem szabálytalankodtunk sokat, és uraltuk a mérkőzést. Lehet látni, hogy jó irányba halad a csapat. A magabiztosságot, a stabilitást megpróbáljuk a következő mérkőzésekre is megtartani. Annak is örülök, hogy több sérült játékosunk visszatérhetett. A szurkolóink élvezték a mérkőzést, honorálták a játékunkat, mi játszottunk idegenben, az pedig nem magától értetődő, hogy egy idegenbeli csapat így lép fel. Büszke vagyok a srácokra! Az MTK-nak az utolsó mérkőzésekre minden jót kívánok, kedvelem ezt a klubot. A pályán beszéltem néhány játékosukkal, és sok sikert kívántam nekik” – mondta Thomas Doll.

 

 

7:45 Mezőkövesd-Honvéd 1-5: Így látta a debütáló edző

 

 

 

6.39: Mezőkövesd-Honvéd 1-5: Rossi hihetetlen számú szurkolóról beszélt

 

„Elég jól kezdtünk, jól játszottunk, de nem használtuk ki a helyzeteinket, a Mezőkövesd viszont két hibánk közül az egyiket kihasználta, a másikat Gróf kivédte. Lehetett érezni, hogy tudunk fordítani, végül megérdemelt győzelmet arattunk. Szeretném megköszönni a szurkolónknak, akik hihetetlen számban érkeztek a mérkőzésre és hazai pályává tették a stadiont, sokat segítettek abban, hogy ezt az az eredményt elértük.” – mondta Marco Rossi, a Honvéd edzője.

 

 

Szombat

22.41: Videoton-Haladás 2-0: Berg vs. Mészöly

 

Henning Berg:„Úgy gondolom, hogy jó mérkőzést láthattak ma a nézők. Egy jó formában lévő Haladást láttunk vendégül, akik ellen irányítani tudtuk a találkozót és lőttünk két szép gólt. A második játékrészben előfordult, hogy védekezésre kényszerültünk, de örülök annak, hogy sikerült kapott gól nélkül lehoznunk a találkozót - ehhez kellett Kovácsik Ádám két nagy védése is. Voltak olyan periódusai a mérkőzésnek, amikor jól játszottunk. Az első 5-10 perc nem sikerült jól, de utána át tudtuk venni az irányítást. Elismerem, lehetett volna több helyzetünk, mert a támadópozíciók megvoltak ehhez, de így is örülök a három pontnak. Ma kicsit lassabban játszottunk, mint a DVSC ellen, de a Haladás más stílusban játszott, mint a debreceniek. Viszont mi lőttük a legtöbb gólt a bajnokságban, senki nem szerzett nálunk több pontot, szóval úgy gondolom, jó pozícióból harcolunk tovább a bajnoki címért.”

 

Mészöly Géza:„Az a furcsa helyzet állt elő, hogy a Vidi legjobb játékosa tulajdonképpen a kapusa volt. Brockhauser István ki is húzta magát a mérkőzés végén, igaza is van, sokat fejlődött az elmúlt időszakban Kovácsik Ádám. Nem volt több helyzete a hazaiaknak, mint nekünk, ez sok mindent elárul. Ritkán dicsérem a csapatomat vereség után, de ma azt tudtam mondani a fiúknak, hogy gratulálok, jól helytálltatok. A kispadról úgy láttam, hogy voltak olyan kétes szituációk, amelyek nem feltétlenül a javunkra szolgáltak, talán emiatt sem sikerült egalizálni. Összességében viszont a csapat azt tette, amit elgondoltunk, nagyon megnehezítettük a Vidi dolgát. Persze ebből a kilencven percből is lehet, és kell is tanulnunk, hogy a jövőben még jobban felvegyük a versenyt egy bajnokaspiráns ellen.”

 

 

21.06 DVSC-Újpest 1-0: A Lokinál már a másik fővárosi elleni rangadóra is hangolnak

 

 

DVSC (Debreceni Vasutas Sport Club)

DVSC (Debreceni Vasutas Sport Club), Debrecen. 60,421 likes · 1,456 talking about this. A DVSC HIVATALOS facebook oldala

 

 

21.00 Vasas-Paks 0-3: A Vasas edzője szerint gyengén kezdtek

 

„Ez az első mérkőzés, amikor ilyen egyértelműen megérdemeltük a vereséget. Gyengén kezdtünk, próbáltuk visszahozni a meccset, nem sikerült. Sok hibával játszottunk. Tanulni kell a mérkőzésből, nem szabad elátkozni a csapatot. Fájó a vereség mindenki számára. Szeretnénk bejutni a kupadöntőbe, de a harmadik helyet sem szeretnénk elengedni. Megtesszük a szükséges lépéseket, amelyek szükségesek ahhoz, hogy eredményesen hozzuk le a három meccset.” – mondta Michael Oenning, a Vasas vezetőedzője.

 

 

20.38 Vasas-Paks 0-3: Csertői Aurél szerint jó meccs volt.

 

„Nagyon meg kellett küzdenünk ezért a győzelemért. Helyenként igen jól játszottunk, és sok helyzetet alakítottunk ki, de az ellenfelünknek is voltak lehetőségei. Több fordulópontja volt a meccsnek, például volt egy kettős kapufája a Vasasnak. Ettől függetlenül úgy gondolom, főleg a helyzetek alapján, hogy megérdemelten nyertük meg ezt a találkozót. Nagyon jó meccs volt, és ha továbbra is így futballozunk, akkor remélem, hogy a még hátralévő mérkőzéseket is meg tudjuk nyerni.” mondta Csertői Aurél, a paksiak vezetőedzője.   

 

 

20.19 Videoton-Haladás 2-0: Borítóképpel mondott köszönetet a Videoton

Videoton FC

Videoton FC, Székesfehérvár, Hungary. 65,767 likes · 2,637 talking about this. Videoton FC 1941, Székesfehérvár, Sóstói Stadion www.vidi.hu

Legfrissebb híreink