Reakciók a szerdai Magyar Kupa-meccsekről

Magyarország – Videón a Ferencváros, a Videoton és a DVTK és a Paks góljai.

Forrás: eto.hu

Mint arról beszámoltunk, szerdán az NB I-es csapatok is megkezdték a szereplésüket a Magyar Kupa 2016/17-es kiírásában. 

 

ETO FC Győr (III.)-Debreceni VSC 1-0

G.:Magasföldi (47.)

 

21.30: Az öröm és a bánat szavai a győri kupameccs után.

 

Tujfel Péter (ETO):– Örülök, hogy sikerült meglepetést okoznunk. Fontos volt, hogy játékosaink végig hittek a sikerben, és ezt a pályán meg is mutatták.

 

 

Leonel Pontes (DVSC):– Az ETO kihasználta a helyzetét, amely után szenvedéllyel védte az eredményt. Nem is érdemeltünk volna győzelmet,mert játékosaink megfelelő hozzáállása csak a második félidőben mutatkozott. (nso.hu)

 

 

Pécsi MFC (III.)-Videoton FC 0-4

G.: Scsepovics (2., 33., 36.), Hadzic (11.)

 

Csütörtök

 

8.22: Videós összefoglaló a PMFC–Videoton mérkőzésről

 

 

21.10: A két vezetőedző értékelte a pécsi kupameccset.

     

Henning Berg (Videoton):„Megmondom őszintén, nagyon meglepett, hogy a Pécs a második sorával állt ki, nem erre számítottunk. Úgy gondolom, hogy a játékosok odatették magukat, jó hozzáállással léptek pályára, elégedett vagyok a csapattal. Néha nem könnyű egy harmadosztályú csapat „cseréi“ ellen játszani, mert kialakulnak furcsa játékhelyzetek, volt némi sérülésveszély is pár szerelésnél, de most ez egy ilyen találkozó volt. A célunk nem változott, továbbra is szeretnénk megnyerni a Magyar Kupát.“

 

 

Márton Gábor (Pécs):„Nagyon büszke vagyok a játékosokra. Az első félidőben ugyan gyámoltalanul kezdtünk, talán túlságosan tiszteltük a Vidit, de amúgy se az volt kérdés, hogy melyik a jobb csapat. Azok a fiatalok, akik bejöttek, nagyon bátran futballoztak – én éppen erre voltam kíváncsi. A második félidő nagyon rendben volt, jó dolgokat láttam, egy gólt megérdemeltünk volna. Egy százalék esély volt arra, hogy rossz napot fog ki a Vidi, ez nem jött be, de tetszett a csapatom játéka, elégedett vagyok, ellenfelüknek pedig gratulálok a továbbjutáshoz.“ (vidi.hu)

 

 

Szekszárd (III.)-Paksi FC 0-1

G.:Kovács G. (53.)

 

Csütörtök

 

15.45: Gólösszefoglaló a Szekszárd-Paks Magyar Kupa mérkőzésről.

 

 

 

19.45: Így értékelt a két vezetőedző.

 

Varga Balázs (Szekszárd):– Elégedett vagyok játékosaimmal, mert taktikailag fegyelmezettek voltak, és fizikailag is felvették a versenyt a paksiakkal. Az utolsó huszonöt percben fölényben futballoztunk, lehetőségeink voltak az egyenlítésre. Kis szerencsével kiharcolhattuk volna a hosszabbítást.

 

Csertői Aurél (Paks):– Számítottunk a hazai csapat harcos játékára. A minimális célunkat elértük, vagyis továbbjutottunk a Magyar Kupában, s várhatjuk a következő mérkőzést. (nso.hu)

 

 

Oroszlány (megyei I.)-MTK 0-4

G.:Varga Sz (4.), Nikacs (27.), Takács R. (74.), Ramos (87.)

 

19.40: Így értékelt a két vezetőedző.

 

Boros György (Oroszlány):– Ez a mérkőzés az oroszlányi labdarúgás ünnepe volt, csapatom tisztességgel helytállt. Jobb koncentrációval nehézzé tehettük volna a mérkőzést az MTK-nak, mert a szurkolótábor megérdemelt volna egy gólt.

 

Teodoru Vaszilisz (MTK):– Annyit adtunk ki magunkból, amennyi a továbbjutáshoz kellett, de így is érződött a két csapat közötti különbség. A nézők jól szórakoztak, de egy gólt az Oroszlány is megérdemelt volna.

 

 

Testvériség SE (BLSZ I.)-Vasas FC 0-5

G.: Korcsmár (28.), James (54.), Ferenczi (83 - 11-esből), Czvitkovics (86.), Murka (89.)

 

19.30: Törőcsik és Oenning értékelt.

 

Törőcsik András (Testvériség SE): – Elégedett vagyok a csapatommal, különösen az első félidő tetszett, mert két gólhelyzetünk is volt. A mérkőzés végére kijött a csapatok közötti különbség, de a mutatott játékra büszkék lehetünk.

 

Michael Oenning (Vasas): – Tipikus kupameccset játszottunk, s azok a játékosok szerepeltek, akik a bajnokságban kevesebb lehetőséget kaptak. A legfontosabb a továbbjutás, és hogy nem sérült meg senki. (nso.hu)

 

 

Mórahalom (III.)-Budapest Honvéd 1-7

G.: Busa (71.), ill. Prosser (35. 66.), Holender (40. 83), Balázs (46.), Vasziljevics (59.)

 

19.25: Edzői értékelések a mérkőzésről.

 

Magyar György (Mórahalom):– A kitűnő erőkből álló Honvéd ellen becsületesen helytálltunk. A mérkőzés jól szolgálta felkészülésünket a szombati, Szekszárd elleni bajnokira.

 

Marco Rossi (Honvéd):– Próbáltuk mielőbb lezárni a mérkőzést. Az első gólunkig akadozott a gépezet. A vezetés megszerzése után nem forgott veszélyben továbbjutásunk. (nso.hu)

 

 

Felsőzsolca (megyei I.)-Újpest FC 0-4

G.: Balázs, (33.), Boczki (50. - öngól), Balogh (65.), Gere (91.)

 

19.20: Így látta az összecsapást a két tréner.

 

Nebojsa Vignjevics (Újpest):„Az első és legfontosabb, hogy győztünk, így megtettük az első lépést a kupában. A mérkőzésen több olyan játékos is lehetőséget kapott a bizonyításra, aki eddig kevesebbet szerepelt az együttesben.” (ujpestfc.hu)

 

Sándor Zsolt (Felsőzsolca): „A mi szempontunkból egészen jó iramú mérkőzést játszottunk. Örültem volna, ha gólt szerzünk, mert volt két-három lehetőségünk. Az Újpest megérdemelten jutott a következő fordulóba.” (nso.hu)

 

 

Füzesgyarmat (megyei I.)-Swietelsky Haladás 0-2

G.: Ars (4., 48.)

 

19.15: A Füzesgyarmat SK elleni 2-0-s Magyar Kupa-győzelmet értékelte a Haladás trénere.

 

Mészöly Géza (Haladás):- Nagyon örülök, hogy fiatal csapatunk jól teljesített, helytállt - szögezte le Mészöly Géza, a Szombathelyi Swietelsky-Haladás vezetőedzője. - Lélektanilag fontos volt, hogy mindkét félidőt góllal kezdtük, ez mindkét 45 perc alaphangját megadta. Nagyon sok helyzetet dolgoztunk ki, sajnálom, hogy ezek nagy részét ki is hagytuk. Ám összességében így is elégedett vagyok a fiúkkal, kézben tartottuk a meccset. Szépszámú szurkolósereg előtt léphettünk pályára, akik bíztak csapatuk továbbjutásukban, de nem adtunk esélyt a hazaiaknak. Ami a játékosokat illeti, Tóth Máté, Rácz Barnabás, Schimmer Szabolcs, Polgár Kristóf, Dombi Gergő játékával különösen elégedett vagyok és örülök, hogy Sjoerd Ars végre tétmeccsen betalált. (haladas.hu)

 

Boros Tibor (Füzesgyarmat):– Sérülés, eltiltás és egyéb okok miatt meghatározó játékosok hiányoztak csapatunkból. Ezek ellenére voltak helyzeteink, de az eredmény reális. (nso.hu)

 

 

Rakamaz (megyei I.) - Mezőkövesd-Zsóry FC 0-2

G.:Molnár G.. (52.), Pauljevics (89.)

 

19.10: Madalina György és Pintér Attila értékelése.

 

Madalina György (Rakamaz):– Becsületesen helytálltunk, az igazsághoz hozzátartozik, hogy szebb nem, de egyébként mindenben jobb volt a Mezőkövesd.

 

Pintér Attila (Mezőkövesd):– Szoros mérkőzést játszottunk, mert a Rakamaz fegyelmezetten védekezett. Jó csapatot ismertem meg. (nso.hu)

 

 

Zalakomár (megyei I.)-Gyirmót 0-6

G.: Jancsó (34)., Tóth N (40.), Paku (43.), Borkai (51.), Szegi (61., 87)

 

19.00: Így látta az összecsapást a két vezetőedző.

 

Urbányi István:

 

 

 

Mutter Attila: 

 

 

 

 

BKV Előre (III. osztályú)-Ferencváros 0-1

G.: Csukics (30.)

 

Csütörtök

 

8.17: Vladan Csukics győztes gólja a BKV Előre elleni mérkőzésen.

 

18.40: Thomas Doll szerint mindenkinek újra a legkeményebben kell dolgoznia, hogy ismét jól futballozzon a csapat.

 

„Amikor idejöttem, és megnéztem az első edzőmérkőzést, akkor láttam ilyennek a csapatot. Ez a teljesítmény nagyon kevés. Vannak játékosok, akik egyszerűen fáradtak, mások sérülésből tértek vissza, de olyan is van, aki csak formán kívül futballozik. Egyszerűen vissza kell térnie mindenkinek a kemény munkához, csak így sikerülhet ismét jól futballoznunk.” (fradi.hu)

 

Batári Csaba (BK Előre): – Rosszul kezdtük a bajnokságot, s fontos volt, hogy a védekezésünk stabil legyen. Ezt megoldottuk, ezzel a szervezettséggel sikeresebb lehet a folytatás számunkra. Az más kérdés, hogy nem maradt sok energiánk a támadásokra, de büszkék lehetünk, hogy megnehezítettük a Ferencváros dolgát. (nso.hu)

 

 

Eger (megyei I.)-Diósgyőri VTK 1-3

G.: Árvai (65.), ill.  Nikházi (8.), Novothny (17., 39.)

 

Csütörtök

 

10.45: Videós összefoglaló az Eger-DVTK mérkőzésről 

 

 

18.30: Így értékelte a látottakat a két edző.

 

Csuhay József (Eger): - Az első félidőben sima DVTK fölény volt, a második félidőben kicsit följöttünk. Összességében a Diósgyőr megérdemelten nyert, de kis szépségtapasz nekünk is volt, hiszen találtunk egy gólt. Elégedett vagyok a csapatom hozzáállásával, játékával. Gratulálok a Diósgyőrnek.

 

Horváth Ferenc (DVTK):- Azt gondolom, hogy az első félidőben jól és szemre tetszetősen játszottunk, sok akciót vezettünk. A második félidőben kicsit visszavettünk, de így is megvoltak a lehetőségeink arra, hogy nagyobb különbségű legyen a győzelmünk. El kell ismerni, hogy az Eger a második félidőben jól futballozott, ügyes játékosaik vannak. Ezúton is sok sikert kívánok nekik. Örülök neki, hogy továbbjutottunk és pont. Készülünk a hétvégére. (dvtk.eu)

Legfrissebb híreink