Reakciók a Magyarország–Andorra vb-selejtezőről

Budapest – Dzsudzsák meginterjúvolta Szalait a góljáról. Frissül!

Forrás: Szalai Ádám/Facebook

 

Vasárnap este a magyar válogatott 4-0-ra legyőzte Andorrát a világbajnoki selejtezők B csoportjának 4. fordulójában.

 

22.22: Stieber Zoltán is megköszönte a szurkolóknak a biztatást és nem feledkezett meg a két búcsúzóról sem. 

 

 

21.58: Szalai Ádám nem feledkezett meg a magyar szurkolókról.  

 

 

21.56: Dzsudzsák Balázs az Instagram-oldalán osztott meg egy videót, melyben Szalai Ádámot kérdezi a gólja körülményeiről. 

 

 

21.10: A csapatkapitány, Dzsudzsák Balázs az M4 Sportnak elmondta, hogy jövőre mindenképpen bravúrok kellenek.

 

„Az eleje kicsit akadozott, de erre is számítottunk. Nem azért jöttek ide, hogy szép futballt játszanak, és nem is feltartott kézzel jöttek ki a pályára. Örülök, hogy sikerült minél hamarabb gólt szereznünk, és még az első félidő vége előtt még egyszer betalálnunk, ez sokat könnyített a mérkőzésen. Ha nem is fieszta lett, de egy gólgazdag siker, olyan, amivel szerettük volna feltenni az egész éves munkánkra azt a bizonyos pontot. Ilyenkor mindig mindenki elfelejti gondját-baját, és kijön a meccsre, együtt szurkolva nekünk. Nagyon köszönjük a szurkolóknak! Persze, kellett egy Európa-bajnoki szereplés, de a csapat eljutott egy olyan szintre, hogy van egyfajta önbizalmunk és kisugárzásunk, tehát már nem görcsölünk az eredményen, hanem felépítjük a támadásainkat, és ilyen közönség előtt pedig csak élvezzük a futballt. Tartjuk a lépést, ragadunk az élbolyra, jövőre pedig kell majd a meglepetés!”

 

 

21.06: Gera Zoltán, a mérkőzés egyik legjobbja az M4 Sportnak elmondta, hogy néhány évig biztos marad a futballpályán.

 

„Kihagytam az egész hetet, lehet, hogy ezért voltam ennyire friss. Szombat reggel még nem úgy tűnt, hogy játszani tudok, aztán délután már edzettem, és szerencsére javult az állapotom. Örülök a gólomnak, kényelmes győzelmet arattunk, és nem utolsósorban a szurkolóink nagyon megérdemelték, egész évben kitartottak mellettünk. A lelkesedésem nem lankad, szeretnék minél jobban játszani. Biztos nehéz lesz, ha egyszer abbahagyom, de azért még néhány évig biztosan nem. Valahol még mindig fáj a Svájc elleni vereség, jobb lett volna ott nem kikapni. De menni kell előre, javulni kell minden téren, és jövőre egy bravúrra is szükségünk lesz”

 

 

20.55: Koldo Álvarez szerint kilencven perc alatt kijött a mieink tudásbeli fölénye.

 

„Ha a mérkőzések harmincpercesek lennének, akkor nagyon jó eredményeket érnénk el, de a futballmeccsek kilencven percig tartanak. Az elején el tudtuk érni, hogy minimalizáljuk a két csapat közti különbséget, a hátralévő időben viszont kijött a magyarok technikai és szakmai fölénye” - mondta az andorrai szövetségi kapitány.

 

 

20.55: Bernd Storck szerint a magyaroknak kettővel kevesebb pontjuk van az eddigi négy vb-selejtezőn, mint az elvárható lett volna, de játékban jól teljesítenek a tanítványai.

 

„A mérkőzés elején nehezen találtunk rá a játékunkra, de ez várható volt egy ilyen védekező csapat ellen. Az első gól után nagy kő esett le a játékosok szívéről, ezután már jól futballoztak. A szünetben elmondtam nekik, hogy szükség van harmadik találatra, a végén még egy ráadás is érkezett” - értékelt a szövetségi kapitány

 

 

20.33: A szépségdíjas gólt szerző Szalai Ádám a közösségi oldalán posztolt képet a lefújás után.  

 

20.23: Bernd Storck, a magyar válogatott szövetségi kapitánya értékelt a sajtótájékoztatón. 

 

 

20.20: A lefújás után az andorrai szövetségi kapitány, Koldo Álvarez kezdte az értékelést.

 

 

20.10: Így ünnepeltek a szurkolók és a játékosok a lefújás után

 

Legfrissebb híreink