Reakciók a Lettország-Magyarország mérkőzésről

Riga – A főszereplők értékelnek, videók, érdekességek, szurkolók! Folyamatosan frissül!

Forrás: mti

A magyar válogatott harmadik selejtezőjét már meg tudta nyerni, Dzsudzsák Balázsék Lettországból vitték el a három pontot.

 

Kedd

 

 

13.00: A lengyel klubja, a Pogoń Szczecin is megemlékezett Gyurcsó góljáról. 

 

 

 

9.20: Így szólt a magyar himnusz a mérkőzés után.  (Trollfoci)

 

 

 

9.10: Nikolics csukott szemmel is érzi Gyurcsó Ádámot.

 

 

 

9.00: Marians Pahars, a lettek szövetségi kapitánya szerint a helyzetkihasználás döntött.

 

 

„Nem számít, hogy jól játszottunk, kikaptunk kettő nullára, senki sem elégedett. Nincs sok mondanivalóm, hálás vagyok a játékosoknak, hogy jó szellemben futballoztak, ahogy azt a mérkőzés előtt megbeszéltük. Köszönettel tartozunk a szurkolóknak, akik végig támogattak minket, szükségünk volt rá. Nem vagyunk könnyű helyzetben, az emberek mégis kijönnek buzdítani minket. Nagyon jó csapattal játszottunk, kegyetlenül kihasználták a helyzeteiket. Vereségünk fő oka, hogy mi elherdáltuk a lehetőségeinket.”

 

 

0.01: Nagy Ádám értékelése

 

 

 

Hétfő

23.50: Íme, a találkozó összefoglalója:

 

 

 

23.40: Szalai: Nem volt kérdéses a találkozó után, hogy hogyan alakul az esti mérkőzés. 

 

 

 
 
23.01: Gyurcsó Ádám hisz a számmisztikában
 
Gyurcsó Ádám: „Meg kellett küzdenem a helyemért mint a többieknek is. Utazás közben tudtam meg, hogy számít rám a kapitány, örülök, hogy sikerült gólt szereznem, nagyon fontos győzelmet arattunk. Jól éreztem magam a pályán, nem az első és remélem, nem is az utolsó meccsem volt. Szintén örömteli, hogy nem kaptunk gólt, de a legfontosabb a három pont megszerzése volt. Első válogatott meccsemen a 13-as mezben lőttem a gólokat a csehek ellen, most is ezért választottam ezt a számot. Nagyon köszönjük a szurkolóinknak a biztatást, hazai pályán érezhettük magunkat.
 
 
 
22.56: Storck a magyar foci jövőjéről is beszélt
 
Bernd Storck: „Fontos volt, hogy a svájci meccs után nyerjünk. Nagy nyomás volt rajtunk, ezért is örülök nagyon a sikernek. Elejétől próbáltunk játszani, domináltunk, de jobban kellett volna kihasználni a helyzeteinket. De ismétlem, elégedett vagyok. A széleken vezettük a támadásainkat, ellenfelünk kontrákra rendezkedett be. Most jön egy kis szünet, majd az Andorra elleni mérkőzés, amelyet kötelező megnyernünk. Legfontosabb, hogy jól játszottunk előre, bemutatkozott egy új fiatal is, Vida Máté. Ez a magyar futball jövője.
 

 

22.45: Az MLSZ is örömmel konstatálta a sikert. 

 

 

Legfrissebb híreink