Reakciók a Feröer-szigetek – Magyarország mérkőzésről

Feröer-szigetek - Nyilatkozatok, videó, vélemények a selejtezőről. FOLYAMATOSAN FRISSÜL!

Forrás: MLSZ/Facebook

Mint jeleztük, 0-0-át játszott a magyar válogatott a vb-selejtező első fordulójában a Feröer-szigetek otthonában. 

 

Csütörtök:

 

 

18.00: Bernd Storck már tudja, hogy mi volt a rossz játék oka.

 

 

15.15: Hazaérkezett Feröerről a magyar válogatott.

 

Storck: Csalódás a feröeri iksz, de nem szabad tragikusan felfogni. Fiola: Van még miben javulnunk a következő mérkőzésekig. További részletek a linkre kattintva olvashatóak!

 

 

(fotó:nso.hu)

 

9.40: Képek az összecsapásról: 

 

 

7.30: Íme, a találkozó összefoglalója:

 

 

Szerda

 

0.07: Nikolics sem felejti el könnyen, mekkora ziccere volt

 

 

 

Kedd:

 

 

23.49: Gulácsi szerint Svájcot megverhetjük itthon.

 

Gulácsi Péter: "A meccs előtt is mondtuk, hogy nem lehet legyinteni erre a feröeri csapatra. Domináltunk, megpróbáltunk focizni, ami ilyen körülmények között nem könnyű, de felvállaltuk a játékunkat. Kontrákból voltak veszélyesek, mi helyenként jól játszottunk, a végén nyerhettünk volna, de sajnos nem sikerült. A nagy szél a futball legnagyobb ellensége, de az ellenfélnek is ugyanúgy fújt, erre nem foghatunk semmit" - tette hozzá Gulácsi. Kell a bravúr, eddig is kellett, ezután is ugyanúgy kelleni fog. Svájc megnyerte az első meccsét, de hazai pályán, a szurkolóink támogatásával meg tudjuk verni őket"

 

23.30: Nagy: A kulcspillanatokban nem hoztunk jó döntéseket

 

"Szomorúak vagyunk, de itt nagyon sok csapat meg fog küzdeni az egy pontért is. Azt kaptuk tőlük, amit vártunk, nagyon kompakt volt Feröer. Volt néhány felesleges labdavesztés, amiből megkontráztak minket, mi pedig a kulcspillanatokban nem hoztunk jó döntéseket. Kicsit kreatívabbnak kellett volna lennünk a támadóharmadban."

 

 

 

 

23.19: Bernd Storck: Nem tudtuk keresztülvinni az akaratunkat

 

 „Megpróbáltunk támadni, de ma nem játszottunk jól, nem tudtuk keresztülvinni az akaratunkat a pályán - kezdte meccs utáni értékelését Bernd Storck. - Pár játékosnál még nincs meg az a ritmus, amire most szükség lett volna, érezhető, hogy a szezon elején tartanak, és hiányoznak a meccsek a lábakból. Az utolsó mélységi passzok hiányoztak a játékunkból, ezzel együtt a mérkőzés végén megvolt az esélyünk a győzelem megszerzésére, sajnos nem tudtuk belőni a helyzeteinket. Jó lett volna itt nyerni, de a játékukat látva könnyen előfordulhat, hogy más is fog pontokat veszteni a feröeriek ellen. Előre kell néznünk, Svájc ellen más jellegű mérkőzés vár ránk, bízom benne, hogy már jobbak lesznek a formák, és jobb ritmusban tudunk majd futballozni.” (mlsz.hu)

 

 

22.58: Az MLSZ értékelése a találkozóról

 

Legfrissebb híreink