Reagált a Vidi csatára arra, hogy a ZTE-be igazol-e

Hazai portálnak nyilatkozott.

Forrás: molfehervarfc.hu

Korábban többször is beszámoltunk arról, hogy Budu Zivzivadze távozhat a MOL Fehérvár FC-től. A grúz csatárt a hírek szerint a lengyel Slask Wroclaw, valamint két magyar klub, így a ZTE is csábítja.

A 2020 nyarán a fehérváriakhoz igazoló 27 éves támadó ebben a szezonban mindössze négyszer kapott lehetőséget kezdőként, ezért is merül fel, hogy eligazol. Erre is rákérdezett a qomagebi.ge portál.

"Ami az átigazolási híreket illeti, vannak olyan ajánlatok, amelyeket meg fogok beszélni a családommal és a menedzseremmel. Ezért arról, hogy mi lesz jobb a jövőm szempontjából, biztosan meg fogom hozni a döntést… A csapatot azonban most nem hagyom el. Az a pletyka, hogy kölcsönben a Zalaegerszegben folytatom a pályafutásomat, egy pletyka. Itt szeretném elmondani, hogy még 1,5 éves szerződésem van a csapattal. Azt is állították, hogy nyáron szabadügynök leszek, de ez hazugság. Az információk ellenőrzése ma egyszerű, ezért azt tanácsolom mindenkinek, hogy csak az ellenőrzött információkat terjessze."

[ინტერვიუ/ექსკლუზივი/] "სხვამ ჩემზე უკეთ გამოიყენა შანსი... ვიბრძოლებ ნაკრებში დაბრუნებისთვის" - ქომაგები

 

Legfrissebb híreink