„Rápakolt egy kis terhet" Rossi Dzsudzsák vállaira

Pontosan elmondta, mit vár a csékától.

Forrás: MLSZ

Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a soron következő két Európa-bajnoki selejtezőmérkőzés előtt beszélt az M4 Sportnak a játékosairól és az ellenfelekről.
 
A válogatott június 8-án Azerbajdzsánban lép pályára, majd három nappal később a Groupama Arénában fogadja Wales legjobbjait.
 
Marco Rossi a kerethirdetéssel kapcsolatban elmondta, rengeteg dologra figyelnie kell stábjával, amikor összeállítják a listát „és ez különösen igaz, amikor véget ér egy adott szezon”.
 

null

null

Az olasz szakember szót ejtett Dzsudzsák Balázs személyéről is, mivel sokat vár a válogatott egyik legtapasztaltabb játékosától: „Egy dolgot le kell szögeznem Balázs esetében: Számomra ő az egyetlen játékos, hangsúlyozom, az egyetlen játékos a keretben jelen pillanatban, akinél már kizárólag a válogatott élvez prioritást. Nála most egyértelműen a nemzeti csapat számít igazán. Jóval korábban biztos neki is fontos volt a klubcsapat, most viszont büszke rá, hogy ő lehet a kapitány. Büszke arra, hogy itt lehet, hogy meghívót kapott, és korábban nagyon sokat szenvedett, amikor nem hívtam meg, de ugye követnem kellett azokat a szabályokat, amelyeket meghoztam.”
 
„Amikor Dzsudzsák visszatért, lépésről lépésre lendült formába és azt várom, ő jelentse majd a különbséget a csapatban a következő mérkőzéseken.”

Legfrissebb híreink