Rákérdeztek Nikolicsnál, hogy az utolsó éve lesz-e Amerikában

Megszületett a harmadik gyermeke - fotó

Forrás:

Interjút adott a Nemzeti Sportnak Nikolics Nemanja, aki a terveiről, kilátásairól, lehetőségeiről is beszélt. Mindezt úgy, hogy hamarosan lejár a támadó szerződése és még nem dőlt el a sorsa. Részlet az interjúból:
 
„Három évre szóló szerződést kötött kétezertizenhat decemberében. Ez lesz az utolsó idénye Amerikában?
Erre még nem tudok igennel vagy nemmel felelni, egyelőre nem az jár a fejemben, mi lesz velem jövőre. Sokkal inkább arra összpontosítok, hogy sikeres legyek a klubommal. Voltam gólkirály, megválasztottak a legjobb játékosnak, és bár minden egyéni elismerés boldoggá és büszkévé tett, most az van bennem, hogy jó lenne a csapattal maradandót alkotni. Ha valaki felajánlaná, hogy nem nyerek egyetlen egyéni díjat sem, de a Fire bekerül a rájátszásba, azonnal aláírom. Motivál, hogy nyerjek valamit a Chicagóval! Ha esetleg úgy alakul, hogy az év végén távozom, szeretném emlékezetessé tenni a búcsút. A bajnokságban és a kupában sem mi vagyunk a favoritok, de ha a kétezertizenhetes varázs visszatér, és szerencsével párosul, teljesülhet az álmunk.”
 
A támadó egyébként az interjú elkészülte után bejelentette az Instagramon, hogy megszületett a harmadik gyermeke, Nia is.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Welcome to the world Nikolic Nia!!! Thank God for this beautiful gift and happy and healthy family

Nikolic Nemanja (@niko_nemanja) által megosztott bejegyzés,

Legfrissebb híreink