Rákérdeztek a DVTK vezetőedzőjénél, hogy marad-e

Egyébként nem végzett rossz munkát.

Forrás: DVTK

Zoran Zekic a télen lett a DVTK vezetőedzője, és egyébként nem is végzett rossz munkát a rengeteg kölcsönjátékossal is megerősített csapatával. A diósgyőrieknek azonban így sem sikerült kiharcolniuk a bennmaradást, azaz a következő bajnoki évadtól a másodosztályban szerepelnek majd.

A kérdés csak az, hogy kinek a szakmai irányításával. Mint jeleztük, olyan hírek érkeznek a klub környékéről, hogy magyaros vonalat vesz a DVTK, de mint azt az nb1.hu jelezte, nem kötelező megválnia a DVTK-nak a légiósaitól, mert csak ajánlott és jutalommal honorált a csak magyarok szerepeltetése a másodosztályban, nem pedig kötelező.

Mint írtuk, Kuttor Attila és Csizmadia Csaba neve is felvetődött már Diósgyőrben, mint leendő vezetőedző, de úgy tudjuk, Kuttor érkezésére most kevesebb az esély, de még az sem dőlt el teljesen, hogy Zekic távozik-e.

A klub honlapja is feltette a kérdést a szakvezetőnek a sorsával kapcsolatban:

„A modern labdarúgás velejárója, hogy többé-kevésbé minden átigazolási szezonban módosul egy csapat kerete, mindig vannak érkezők és távozók. De mi lesz Zoran Zekic jövője?
Az én sorsom nem rajtam, hanem elsősorban a klubon múlik. Hamarosan leülünk tárgyalni, és utána tisztábban látunk mindent.”

Legfrissebb híreink