Rajczi kemény szavakkal búcsúzott el a Kaposvártól

Nem tett lakatot a szájára.

Forrás:

Az nb1.hu-n is beszámoltunk arról, hogy Rajczi Péter búcsút int az újonc Kaposvárnak, és a rutinos játékos a harmadosztályban érdekelt III. Kerület ajánlatára bólintott rá. 

A rutinos futballistával a sonline.hu weboldal készített egy interjút a klubváltása miatt. Rajczi eléggé őszinte nyilatkozatot adott, többek között elmondta, méltatlannak érezte a kialakult helyzetet. Olyan kontraktust ajánlottak neki, amire nem tudott igent mondani.

"Elég volt a birkózásból. Méltatlannak éreztem a körülöttem kialakult helyzetet, ami már több, mint egy hónapja húzódott. Ajánlottak ugyan szerződéshosszabbítást, de ezt nem tudtam elfogadni, hiába szeretem a klubot.

 

Úgy éreztem magam, mintha egy marék Maripent kellett volna bevennem víz nélkül, amit nem tudok lenyelni. Hozzá kell tennem, hogy a fizetéssel soha nem csúsztak, de a management sehol sincs a többi NB I.-es csapathoz képest.

 

Hiába van tulajdonosa a klubnak, gazdája nincs" - fogalmazott Rajczi, aki elárulta, egy remek közösségtől kellett elbúcsúznia. A tapasztalt csatár azt is elmondta, hogy nem szakmai okai vannak a távozásának. 

A III. Kerületnél jó körülmények fogadták Rajczit, szerinte jobbak az állapotok, mint a Kaposvárnál. A klubváltásnak hála Rajczi a családjához is közelebb került. 

Legfrissebb híreink