Puskás-ZTE: tanácsok a karanténból

Egyből egy a hiányzó társának a mérlege.

Forrás: Simon Zoltán/nb1.hu

Puskás Akadémia-ZTE 1-2 (1-1)

Mint egy falat, úgy kellett volna a két csapatnak a sikerélmény. A felcsútiak és az egerszegiek sem a legjobb hangulatban várhatták a kezdő sípszót, hiszen az előző három meccsükön nem tudtak pontot szerezni. A vendégeket a Pancho Arénában Makra Zsolt irányította, mivel Boér Gábor vezetőedző elkapta a koronavírust. Végül a kék-fehérek rossz sorozata szakadt meg, ehhez Lesjak és Szánthó is szép góllal járult hozzá. 

A MECCS KULCSMOMENTUMA: A MODERN TECHNIKÁVAL SEGÍTETT BOÉR

Ahogy fentebb már jeleztük, Boér Gábor nem ülhetett le a kispadra a Pancho Arénában. Ennek ellenére a távolból is tudta segíteni Makra munkáját, méghozzá az okoseszközöknek hála. 

A MECCS FŐSZEREPLŐJE: BOBÁL DÁVID

A Zalaegerszeg védője stabilitást adott a csapatának, a földön és a levegőben is úr volt. A második félidőben egy szép szólóra is futotta az erejéből. Bobál egyébként egy kötéssel a fején fejezte be a meccset, miután Nagy Zsolt szabálytalankodott vele. 

A GÓLOK TÖRTÉNETE:

13. perc: Slagveer mesterien tekerte be a labdát, amit a berobbanó Mance hét méterről küldött az egerszegi kapuba (1-0).

20. perc: Nagy bedobást követően nem sikerült jól a felcsútiak felszabadítása, majd a labdát Lesjak lőtte a jobb felsőbe 16 méterről (1-1).

53. perc: Egy kirúgás után Szánthóhoz került a labda, aki a tizenhatos sarkától tekerte a labdát a jobb felsőbe (1-2). 

A KÖVETKEZŐ FELADAT:

A Puskás Akadémia a következő fordulóban a Paks otthonában vendégeskedik, míg a Zalaegerszeg a Kisvárdát fogadja. 

JEGYZŐKÖNYV:

Puskás Akadémia FC-ZTE FC 1-2 (1-1)
Felcsút, Pancho Aréna, 789 néző, v.:
Zierkelbach
gólszerzők: Mance (13.), illetve Lesjak (20.), Szánthó (53.)
sárga lap: Radics (45.), Szolnoki (71.), Nagy Zs. (83.), illetve Szalai D. (16.)
Puskás Akadémia FC: Tóth B. - Radics, Szolnoki, Meissner, Nagy Zs. - van Nieff (Baluta, 58.), Plsek (Urblík, 58.) - Slagveer (Vanecek, 77.), Knezevic, Kiss T. (Weslen Junior, 26.) - Mance
ZTE FC: Demjén - Szalai D., Szépe, Lesjak, Bobál D., Gergényi - Vass P. (Favorov, 75.), Sankovic, Bedi - Szánthó (Zivko, 89.), Könyves (Babati, 67.)

A tabella a linkre kattintva érhető el. 
 

Legfrissebb híreink