Puskás-Suzuki Kupa: döntőbe jutottak a felcsútiak! - videók

Brazil riválissal csap össze a Puskás Akadémia.

Forrás:

A-CSOPORT:
 
PUSKÁS AKADÉMIA–PANATHINAIKOSZ 2–0 (2–0)
Felcsút, Pancho Aréna. V.: Németh Á. (Lémon, Mohos)
PFLA: Vaits – Kucsván Mi., Szujó, Vita, Berekali – Sipos G. (Gazdag V., 56.), Posztobányi – Komáromi Gy., Ominger, Nagy L. (Kalmár B., 40.) – Vizler (58., Suciu)
Panathinaikosz: Hatzigiannakisz – Kutsziasz (Kosztopulosz, 31.), Sziderasz, Robi, Lazaridisz (Szakellaropulosz, 48.) – Turkohoritisz (Georgiopulosz, 53.), Dimosztheniadisz (Anthulakisz, 39.), Karvunisz – Pantelidisz (Gouguvitisz, 53.), Liumisz, Niarkhosz
Gól: Komáromi Gy. (10. – 11-esből), Vita (13.)
Sárga lap: Kalmár (45.), Posztobányi (59.), ill. Pantelidisz (25.)
 
A Puskás Akadémia játékosai tisztában voltak azzal, ha legyőzik görög ellenfelüket, bejutnak a döntőbe. Nos, a tét nem bénítólag hatott a felcsúti játékosokra, akik 2-0-ra győzték le a Panathinaikoszt. A 10. percben Komáromi harcolt ki egy büntetőt. A labda mögé a sértett állt, akinek a lába nem remegett meg. Három minutummal később egy szögletet követően Vita volt a legszemfülesebb, így már kettővel vezetett a Puskás. A folytatásban több gól már nem esett, így hétfőn döntőt játszik a felcsúti egylet.
 

A fináléban a Flamengo lesz Komáromiék riválisa. A brazil alakulatnak minimum kétgólos győzelmet kellett aratnia ahhoz, hogy az aranyálmait életben tartsa. Ez sikerült a dél-amerikaiaknak, akik 2-0-ra verték a Hagi Akadémiát, a gólokon Ryan és Wiverson osztozott. A döntő hétfőn 18 órakor kezdődik.
 

Eredmények: 
 
Bayern München–NK Osijek 2–0 (2–0)
Flamengo–Hagi Akadémia 2–0 (1–0)

Legfrissebb híreink