Puskás-Mezőkövesd: Kuttornak tetszett a csapat játéka - reakciók

Hornyák szerint nyertek volna, ha nincs kiállítás.

Forrás: Puskás Akadémia//ifj. Döme László

Nem bírt el a Puskás Akadémia 10 emberével a Mezőkövesd, a meccs végén mentettek pontot.

A 29. perctől emberhátrányban volt kénytelen játszani a Puskás Akadémia, Szolnokit küldte le a játékvezető a második sárga la után. Hornyák szerint több góllal nyerhettek volna, ha nincs a kiállítás.

A szezon meglepetéscsapata nem igazán tudott tegnap felnőni a feladathoz, azonban Kuttor elégedett volt a játékosaival.

Hornyák Zsolt (Puskás Akadémia): ,,Úgy gondolom, hogy ha nincs a kiállítás, akkor több góllal is nyerhettünk volna. Remekül védekeztünk, nagyon nehéz ennyi ideig emberhátrányban játszani. Büszke vagyok a fiúkra, szinte hibátlanul hozták azt, amit vártam tőlük." (mezokovesdzsory.hu)

Kuttor Attila (Mezőkövesd): ,,Egy nagyon jó csapat otthonában az egy pont semmiképp sem rossz eredmény. Őszintén mondhatom, hogy az első félidőben mutatott játékunk talán a legjobb volt amióta én vagyok a Mezőkövesd edzője. Nehéz volt a védekezésüket feltörni, büszke vagyok arra, hogy az utolsó percig küzdöttünk, ennek most egy pont lett az eredménye. Gratulálok a srácoknak!" (mezokovesdzsory.hu)

A Mezőkövesd őrzi a harmadik helyét, 1 ponttal vannak lemaradva a dobogó legfelső fokától. A Puskás Akadémia is megtartotta a negyedik pozícióját, 4 pont a hátrányuk a Mezőkövesdhez képest.

Legfrissebb híreink