Puskás-DVSC: óriási bírói hiba vagy jogos ítélet? - videó

Főszerepben a friss holland igazolás.

Forrás:

Korábban az nb1.hu is beszámolt arról, hogy a Puskás Akadémia-DVSC találkozó 0-0-s döntetlennel ért véget. Az 51. percben megtörhette volna a gólcsendet Luciano Slagveer, a felcsútiak holland igazolása, aki furcsán esett át az elcsúszó Ferenczi Jánoson. Berke Balázs játékvezető nem ítélt tizenegyest - kérdés, nagy hibát követett-e el ezzel, vagy jogosan született (pontosabban nem született) az ítélet?

Tizenegyes-gyanús szituáció a Puskás-Loki meccsen

 

Puskás Akadémia FC-Debreceni VSC 0-0
Felcsút, 1018 néző, v.: 
Berke
sárga lap: Slagveer (33.), Knezevic (35.), Szolnoki (81.), Mebrahtu (95.), illetve Bényei (17., 89.), Kinyik (28.)
piros lap: Bényei (89.)
Puskás AFC: Hegedüs - Szolnoki, Meissner, Hadzsiev, Deutsch L. - Urblík, Knezevic (Vanecek, 64.) - Favorov (Plsek, a szünetben), Mebrahtu, Slagveer (Sós, 71.) - Gyurcsó
Debrecen: Kosicky - Bényei, Kinyik, Pávkovics, Ferenczi J. - Bódi, Kusnyír (Csősz, 71.), Haris (Baráth, 75.), Varga K. - Adeniji (Trujic, 55.), Szécsi

Az első félidőben egyik csapat sem diktált nagy iramot, és támadásban sem voltak kimondottan aktívak. Ígéretes lövésekig mindkét együttes eljutott ugyan, a vendégek védői azonban rendre blokkolni vagy tisztázni tudtak, a hazaiaknál pedig Hegedüs Lajos védéseire volt szükség, hogy a szünetben gól nélküli döntetlen legyen az állás.

Bejönni látszik az edzőváltás Debrecenben - reakciók - NB1.hu

 


A második felvonásban veszélyesebbnek bizonyultak a fölényben játszó hazaiak, a 69. percben például Jakub Plsek lövését védte nagy bravúrral Tomas Kosicky. A DVSC-nek időnként a labdatartással is akadtak problémái, máskor viszont voltak helyzetei, a 79. percben Nikola Trujic már a kapus mellett is elgurította a labdát, de gól ebből sem született.

A 89. percben Bényei Balázst második sárga lapja miatt kiállította a játékvezető, a hosszabbítás során Jozef Urblík a keresztlécet találta telibe, így a második félidőben látott nagy fölénye és számos lehetősége ellenére csupán egy pontot szerzett a Puskás Akadémia.

Legfrissebb híreink