Puskás-díjas játékosunk kézilabdázó szerelmével gyakorolt - videó

Nincs egyedül Zsóri Dániel.

Forrás: molfehervarfc.hu

Zsóri Dániel még a Loki játékosaként szerzett emlékezetes gólt a Ferencváros ellen. A fiatal játékos ollózását az egész világ megismerhette, Zsóri pedig megszerezte a Puskás-díjat is a találata miatt. Érdekesség, hogy ezen a meccsen debütált a tehetséges futballista az élvonalban, a premier egészen emlékezetes lett. 

Zsóri Dániel gólja a DVSC - Ferencvárosi TC mérkőzésen | FIFA Puskás Award 2019

 

Zsóri játékjogát jelenleg a MOL Fehérvár birtokolja, de a futballista az NB II-es Budaörsben is pályára léphetett, mivel a két klub kooperációs szerződést kötött egymással. A honi bajnokságok a koronavírus miatt szünetelnek, de Zsóri is igyekszik megőrizni a formáját. A mozgás során a labda sem hiányozhat Zsórinál, a futballista és barátnője, a DVSC-ben kézilabdázó Borgyos Panna dekázásáról videó is készült, amit a hajdúsági együttes a Facebookon osztott meg. A felvételből kiderül, hogy Zsóri kedvese sem bánik rosszul a "zsugával". 

Security Check Required

 

A 19 esztendős Zsóri ebben az idényben hét bajnoki gólt szerzett. Ebből hatot a MOL Fehérvár második csapatában termelt az NB III Nyugati csoportjában. A Vác-Budaörs összecsapáson Zsóri szerezte a találkozó egyetlen találatát. 

Legfrissebb híreink