Puskás-díjas Budafokon – REAKCIÓK

További érkezőket jelenthetnek be pénteken.

Forrás:

Már jeleztük, hogy Zsóri Dániel a Mol Fehérvár FC-től egy vére kölcsönbe érkezik az újonc Budafokhoz. A támadó a Magyar Nemzetnek nyilatkozott a céljairól:

„A budaörsi hónapok, ahol kölcsönben játszottam, nem tartoznak életem legkellemesebb élményei közé. Nem is edzettem a csapattal, csak a meccsekre jártam le; emlékszem, a Budafoktól is 1-0-ra kikaptunk. A BMTE-nél egészen más a helyzet, be akarom bizonyítani, hogy nem véletlenül érdemeltem ki a Puskás-díjat. Óriási bennem az akarat, az ambíció, és megvannak a társak ahhoz, hogy jó játékkal bizonyítsak.”

Puskás Ferenc-díjas a Budafoknál - BEJELENTÉS - NB1.hu

 

Zsóri érkezéséről Csizmadia Csaba vezetőedző is megszólalt:

„Zsóri Dani hatalmas ambícióval vetette magát a munkába. Pontosan tudom, hogy aki olyan gólra volt képes, mint amivel elnyerte a Puskás-díjat, annak a lábában benne van a boogie, és mi azt ki is hozzuk! Magyarországon tízmillióan értenek a focihoz, nem csodálkozom, hogy temetik a BMTE-t és Danit is. Mi tettekkel akarunk bizonyítani.”

Jakab János tiszteletbeli elnök a BMTE további átigazolási terveiről nyilatkozott:

„Tárgyalok egy felvidéki magyar játékossal. Kizárólag olyanokat igazolunk, akik vagy magyar állampolgárok, vagy magyar kötődésűek, hiszen Iharos nagyapja is magyar. Pénteken sajtóértekezletet tartunk, ahol hivatalosan is bemutatjuk az új csapatunkat, ott már Zsóri Dani is kiáll a nyilvánosság elé. Egyébként egy évre kapjuk kölcsön a Fehérvártól. A lekicsinylő vélekedések hozzám is eljutottak. Egyrészt nem foglalkozom ezekkel, másfelől Csizivel és a stábbal együtt mi csak a munkában hiszünk, és meggyőződésem, hogy a becsületes munka az eredményeinkben is megmutatkozik.”

A Magyar Nemzet azt is írta, hogy pénteken több új játékos érkezését is bejelentik a budafokiak.

 

BMTE TV - Zsóri Dániel: Örülök a lehetőségnek

IRATKOZZ FEL csatornánkra https://www.youtube.com/user/budafokimte KÖVESS MINKET Facebook: https://www.facebook.com/budafokimte Instagram: https://www....

Legfrissebb híreink