Puskás-díj: Messi Zsóri bombagólját jellemezte - videó

Komoly dicséretet kapott a magyar játékos.

Forrás:

Néhány hete kapta meg Zsóri Dániel a Puskás-díjat. A fiatal futballista még a Loki játékosaként szerzett egy gyönyörű gólt a Fradi ellen, amivel a debreceniek legyőzték a zöld-fehéreket. Érdekesség, hogy Zsóri ezen a meccsen csereként kapott lehetőséget, és először bizonyíthatott az NB I-ben. A Puskás-díjat egyébként 2009-ben alapították, a nyertesek között Zsóri mellett többek között Cristiano Ronaldo, Neymar és Zlatan Ibrahimovic neve is szerepel.

Zsóri mellett idén a top háromba Lionel Messi is bekerült, de az argentin futballista nem tudta legyőzni a jelenleg a MOL Fehérvárt erősítő labdarúgónkat. A Barca zsenije ennek ellenére nem volt csalódott a döntés miatt, hiszen szerinte is parádés gólt szerzett Zsóri. Hozzátette, számára az egyéni sikerek nem a legfontosabbak.

"Lenyűgöző gól volt, messziről és magasról ollózott a kapuba, abszolút megérdemelte a díjat. Többször elmondtam már, nem az egyéni díjak éltetnek, nem ezeknek a megnyerése a célom. Az Év játékosa-díj, az Aranylabda és az Aranycipő elhódítása sem tartozik a legfőbb céljaim közé, az pedig, hogy enyém legyen az év góljáért járó elismerés, még kevésbé motivál. Persze örülnék, ha megnyerném, de ha nem, akkor sem történik semmi" - nyilatkozta a Nemzeti Sportnak Messi, aki azért nem üres kézzel távozott Milánóból, hiszen a FIFA Év Játékosa címet begyűjtötte.

Legfrissebb híreink