Puskás-díj: Feczesin hasznos tanácsa Zsórinak

Az újpesti játékos a hazatéréséről is beszélt.

Forrás:

Feczesin Róbert a Digi Sport Reggeli Start című műsorának volt a vendége. Az Újpest rutinos játékosa beszélt Zsóri Puskás-díjáról is. Szerinte az a legfontosabb most a fiatal támadó esetében, hogy meccsterhelést kapjon. Feczesin úgy gondolja, olyan csapatot kéne választania Zsórinak, ahol álladó játéklehetőséget kap, hiszen csak így veheti fel a ritmust. Hozzátette, az semmiképp sem lenne jó, ha nem játszana sokat a Fehérvár ifjú titánja.

Feczesin néhány hete tért vissza az Újpesthez. Ezzel kapcsolatban elárulta, nagyon hamar megállapodott a vezetőséggel, és örömmel húzta újra magára a lila-fehér egylet szerelését. Az újpestiek mellett is futottak be hozzá ajánlatok, de a fővárosi klub prioritást élvezett. 

A csapat szerepléséről azt gondolja, hogy nincs könnyű helyzetben az Újpest, mivel a bajnokság nem úgy indult, ahogy tervezték. Sérülések is nehezítették a szakmai stáb életét, de ebből a szempontból már pozitív változásokat fedezett fel, többen visszatértek. Nagyon szeretnének a dobogó környékére odaérni, de ez nem ígérkezik könnyű feladatnak Feczesin szerint.

 

Végezetül Feczesin kijelentette, elsősorban itthon szeretne futballozni, de ha befutna egy külföldi ajánlat, elgondolkodna rajta.

 

A 33 esztendős labdarúgó az NB I mostani szezonjában eddig három gólt szerzett. Bevette a Honvéd kapuját, valamint a Loki ellen duplázni tudott. 

Legfrissebb híreink