Puskás-díj: az olasz gólvágó beszólt Zsórinak - videó

A rutinos futballista kritizálta a döntést.

Forrás:

Honlapunkon is beszámoltunk Zsóri Dániel sikeréről. A fehérváriak játékosa nyerte meg a Puskás-díjat ebben az évben. Zsóri még a Loki labdarúgójaként parádés ollózással vette be a Ferencváros kapuját. A találat azért is különleges volt, mert első NB I-es összecsapásán villant meg a fiatal tehetség, aki csereként kapott lehetőséget Herczeg Andrástól, és megmozdulásának köszönhetően a debreceniek megszerezték a három pontot.

Zsóri mellett még Lionel Messi és Juan Fernando Quintero jutott be a top 3-ba, de honfitársunk nyerte a versenyfutást. A FIFA döntésével nem mindenki értett egyet. Például Fabio Quagliarella is felemelte a hangját Zsóri díjazása után. A rutinos futballista a Napoli ellen egy varázslatos sarkazással vétette észre magát, a próbálkozásból pedig gól született. A 27-szeres olasz válogatott labdarúgó csalódott, hogy még a legjobb három közé sem került be. Hozzátette, a dobogósok mozdulatai szépek voltak, de megismételhetőek, ellenben az ő sarkazása nem igazán. Ebből kifolyólag Quagliarella kicsit igazságtalannak érzi, hogy Zsóri kapta meg a Puskás-díjat. 

"Varázslatos pillanat volt a Napoli ellen szerzett találatom. A Puskás-díj? A többiek góljai is szépek voltak, de nem megismételhetetlenek. Többször is próbálkoztam ezzel a mozdulattal, de gyakran füttyöt kapok a lelátóról" - fogalmazott Quagliarella.

Legfrissebb híreink