Puskás Aréna: stadiontúra és fénypróba - részletek

Remek programok szombat estére.

Forrás:

STADIONTÚRA
 
"Itt a nagy alkalom: vezetett túrán lehetőséget biztosítunk a nagyközönségnek a Puskás Aréna megtekintésére június 22-én, szombaton, a Múzeumok Éjszakáján.
 
A csoportok 18 és 21 óra között, félórás bontásban indulnak a Puskás Aréna látogatóközpontjából.
 
Az ingyenes programra jelentkezni szerda délig a puskastura@gmail.com ímélcímen lehet, a résztvevő(k) nevének megadásával.
 
Egy ímélben legfeljebb négy résztvevőt tudtok regisztrálni.
 
A határidő lejártát követően válaszlevélben tudatjuk a további részleteket, benne a pontos túrabeosztással.
 
A csoportok létszáma korlátozott, ezért arra kérünk, hogy ha regisztrálsz, mindenképp legyél ott. Ha mégsem jössz el, mástól veszed el a helyet.
 
Amennyiben lemaradsz a túráról, akkor is van programjavaslatunk: aznap 21:30 órától megtartjuk a Puskás Aréna első hivatalos, nyilvános fénypróbáját, melyen teljes díszkivilágításban láthatjuk Budapest új ikonikus épületét, az élmények arénáját."
 
 

 
MÚZEUMOK ÉJSZAKÁJA: PROGRAM ÉS FÉNYPRÓBA
 
"Élmények felsőfokon.
 
A Puskás Aréna Látogatóközpont idén első alkalommal csatlakozik a Múzeumok Éjszakája programjaihoz. Budapest egyik legújabb és legizgalmasabb programhelyszíne lenyűgöző technikai megoldásokkal és Európában is egyedülálló élményekkel, ingyenes családi programokkal várja látogatóit.
 
16:00 órától induló, ingyenes programjaink:
 
- Teqball kicsiknek és nagyoknak
- Kvíz- és VR-játékok, amelyekkel akár Robbie Williamsként léphetünk színpadra
- Filmvetítés
- Karaoke és Guitar Hero-játékok
- Csocsó- és gombfociviadal
 
A 3D és virtuális valóságot használó technikákkal bárki kipróbálhatja és átélheti, hogy milyen akár 400 méteres magasságból megnézni az épülő Puskás Arénát, de akár egy koncertszínpadon, képzeletbeli sztárrá változva is színpadra léphet több tízezer ember előtt.
 
A látogatóközpontban rendhagyó kiállítás várja az érdeklődőket: egy óriási futball-labdában berendezett „Puskás-szentélyben” lehet megismerni a magyar labdarúgás legendás alakjának történetét és a magyar foci nagy pillanatait idéző, most először látható relikviákat.
 
Az éjszaka különleges élményt is tartogat:
21:30 órától kezdődik az új Puskás Aréna első hivatalos, nyilvános fénypróbája, ahol teljes díszkivilágításban láthatjuk Budapest új ikonikus épületét, az élmények arénáját."

Legfrissebb híreink