Puskás Akadémia: Varga Roland és a másik meg nem valósult átigazolás 

A tulajdonos végül meggondolta magát.

Forrás:

Nemrég jelezte az nb1.hu, hogy Hornyák Zsolt, a Puskás Akadémia vezetőedzője bejelentette, hogy két tervezett átigazolásuk végül nem jött össze.

Puskás Akadémia: két igazolás nem valósult meg - NB1.hu

 

Az egyik, ahogy azt jeleztük, Varga Roland volt a Ferencvárosból. A két klub ugyan mindenben megállapodott egymással, ám Varga nem kívánt Felcsútra igazolni, mint írtuk, ő az MTK-t választotta volna. A kék-fehérek Gera Dánielt adták volna érte cserébe, a jelek szerint viszont az FTC inkább bevételt szeretne a játékos után, ám mint azt szintén elsőként, még november 30-án jeleztük, úgy engednék el, hogy elismerik az érdemeit, akárcsak Böde Dánielét, így a piaci értékét nagyon nem meghaladó összeget kérnek/kérnének a szélsőért.

Varga Rolandot ugyanúgy segítette volna a Fradi, mint Böde Dánielt - NB1.hu

 

A másik nem megvalósult átigazolás a Banik Ostrava védője, Patrizio Stronati akiről az nb1.hu elsőként december 24-én írta meg, hogy a felcsútiak célkeresztjében van.

Varga Roland: az FTC ősi riválisa, vagy Törökország? - NB1.hu

 

Cseh lapértesülés szerint a felek mindenben megállapodtak egymással a hét elején, ám másnap Václav Brabec, a Banik tulajdonosa végül nemet mondott a felcsútiak ajánlatára.

1 millió eurót érő védőért tehetett ajánlatot a Puskás Akadémia - NB1.hu

 

A döntés hátterében az áll, hogy a pénz helyett a sportszakmai szempontokat vette figyelembe a mostani helyzetben, ám az értesülés leszögezi, az Ostrava tulajdonosa abban bízik, hogy nyáron még előnyösebb feltételekkel adhatja el a védőjét.

Definitivní NE pro Stronatiho! Baník přestup na poslední chvíli zatrhl

 

Stronati szerződése jövő nyárig szól, a Transfermarkt 1 millió euróra becsüli az értékét.

FRISSÍTVE:

11.56

FTC: megoldódhatott Varga Roland sorsa - NB1.hu

 

16.59:

Varga Roland: 2 játékost kap érte a Fradi? - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink