Puskás Akadémia-Paks: Szivics vagány üzenete

Hornyák tudja a legfontosabbakat.

Forrás:

A bajnokság előtti elemzésünkben azt írtuk a Puskás Akadémiáról, hogy a felcsúti gárda harcban lehet a dobogó alsó fokáért. Az első két helyért ők sem, mert az majd a címvédő FTC és a trónkövetelő Vidi között dől majd el.

Hornyák Zsolt csapata eddig az nb1.hu jóslata szerint szerepel, jelenleg a 4. helyet foglalja el a tabellán, és bizony bőven voltak olyan meccseik a felcsútiaknak, amelyekre büszkék lehetnek. Hornyák azonban tudja, az eddigi szereplésre való gondolás nem lesz elég a Paks ellen, tenni kell és nem is keveset azért, hogy meglegyen eredményesek legyenek.

 

„A megfelelő taktikával és hozzáállással sikerülhet megbontanunk a Paks védelmi falát, mert őszintén megmondva arra számítok, hogy egy zárt, fegyelmezett védekezésből gyors ellentámadásokkal próbálkozó ellenféllel találkozunk majd. Biztos vagyok benne, hogy akárcsak a Diósgyőr ellen, most sem lesz egyszerű feltörni a védelmet, hiszen riválisunk tapasztalt csapat, amelyben ráadásul több olyan játékos is szerepel, akik a nyáron éppen tőlünk kerültek hozzájuk, akik nyilván bizonyítani akarnak majd. Mint mindig, most is úgy készülünk, hogy jó játékkal és győzelemmel hozzuk a mérkőzést, egyértelmű, hogy csak a három ponttal lennék igazán elégedett”

Tomiszláv Szivics, a paksiak trénere sosem volt az az ijedős fajta, ráadásul a nyilatkozatai során sem a szokásos paneleket szokta puffogtatni. Jó szokását most is megtartotta, elmondta, hogy egészen konkrétan miért reménykedik abban, hogy győzni fognak Felcsúton:

 

„Egyértelműen győzni utazunk Felcsútra, ez nem lehet kérdés. Biztos vagyok benne, hogy minden csapatnak eljön az a pillanat, amikor nem sikerülnek a dolgok, bármennyire is jó formában vannak épp’, mint most a Puskás Akadémia. Remélem, ez a pillanat most, ellenünk jön el számukra. A válogatott szünet ellenére ugyanolyan keményen készültünk a találkozóra, mint az eddigiekre, és a következő fordulók után majd kiderül, jókor jött-e ez a „szünet”. Bízom a csapatban”

Legfrissebb híreink