Puskás Akadémia-Mezőkövesd: élen a felcsútiak - GÓLOK TÖRTÉNETE

Fejelthető első félidő után jöttek az izgalmak.

Forrás: Mezőkövesd/Facebook

PUSKÁS AKADÉMIA-MEZŐKÖVESD 1-0

Egy felejthető első félidő után, egy valamivel izgalmasabbat játszott a két csapat, mely után a Puskás Akadémia hagyhatta el győztesen a gyepet. Ezzel az eredménnyel az élre állt a Puskás Akadémia, míg a Mezőkövesd lecsúszott a dobogóról a negyedik helyre.

A MECCS FŐSZEREPLŐJE: DANILO RJABENKO

Remek formában védett, a gól nem az ő hibája volt. Számos bravúrt bemutatott, amivel a meccsben tartotta a csapatát, rajta nem múlt semmi.

A MECCS KULCSMOMENTUMA: MANCE KIMARADT HELYZETE

Egy jobb oldali szöglet után Meissner csúsztatott kapura, amit Rjabenko bravúrral hárított. A labda azonban Mance elé került, aki közvetlen közelről nem tudta a kapuba helyezni a játékszert. Amennyiben betalált volna, sokkal hamarabb el dőlt volna a meccs sorsa.

A GÓL TÖRTÉNETE:

58. perc: Knezevic emelt balra Kisshez, akinek a beadása megpattant egy védőn, a jobb oldalon Baluta érkezett üresen és a kapuba lőtt. 1-0

 

 

A KÖVETKEZŐ FELADAT:

A következő fordulóban a Fradihoz látogat a Puskás Akadémia, míg a Mezőkövesd a Kisvárdát látja vendégül.

JEGYZŐKÖNYV:

OTP Bank Liga, 5. forduló:
Puskás Akadémia FC - Mezőkövesd Zsóry FC 1-0 (0-0)

Pancho Aréna, 782 néző v.: Bogár

PAFC: Tóth B. - Nagy Zs., Joao Nunes (Hadzsiev 18.), Meissner, Deutsch L. - Knezevic (van Nieff 63.), Plsek - Kiss T., Baluta, Komáromi (Slagveer 78.) - Mance
Mezőkövesd: Rjabenko - Farkas D., Neszterov, Katanec, Karnyickij, Lakveheliani - Cseri, Meszhi (Nagy D. 83.), Berecz - Jurina (Borjacsuk, a szünetben), Szerderov (Vajda S. 73.)
Gólszerző: Baluta (59.)

A tabella a linkre kattintva érhető el.

Legfrissebb híreink