Puskás Akadémia: magyar válogatott játékosokat igazolna az edző

Egy távozót is bejelentett Hornyák Zsolt.

Forrás: Puskás Akadémia

Vasárnap már jeleztük, hogy a Puskás Akadémia vereséggel zárta a szezont. A felcsútiakat a Honvéd győzte le 2-1-re. Hornyák Zsolt együttese a harmadik helyen fejezte be az idényt, vagyis a nyáron szerepelhet a Konferencia-ligában.

A Puskás Akadémia vezetőedzője az M4 Sportnak elmondta, Libor Kozak távozik az együttestől. Hornyák az átigazolási álmairól is beszélt a nyilatkozatában.

"Örülök a bronznak, de szerintem az ezüstérmet is elérhettük volna, ha nincs ennyire sok döntetlenünk. Szeretnénk egy-két jó támadót igazolni. Zahedi személyében elvesztettünk egy jó játékost (ő a DVSC elleni meccsen sérült meg - a szerk.). Kozak pedig nem nálunk szerepel az új szezonban. A védelembe is szeretnénk egy jó játékost hozni. Az álmom az, hogy olyan magyar játékosokat hozzunk vissza, akik korábban a Puskás Akadémiában szerepeltek. Ha meg kell neveznem, akkor Zsótér Donátot, Gyurcsó Ádámot vagy Kleinheisler Lászlót említhetném. Velük lenne egy erős magyar vonal a csapatban" - mutatott rá Hornyák Zsolt.

A 41-szeres válogatott Kleinheisler jelenleg a horvát élvonalban érdekelt Eszék futballistája, a nemzeti együttesben 20 mérkőzésen szereplő Gyurcsó pedig a ciprusi AEK Larnaca csapatát erősíti. Zsótér játékjogát a Honvéd birtokolja.

Legfrissebb híreink