Puskás Akadémia: kulisszatitok az új szerzeményekkel kapcsolatban

Nagyon passzolnak az új játékosok.

Forrás: pfla.hu

Befejezte spanyolországi edzőtáborát a Puskás Akadémia. Az NB I 4. helyén álló csapat felkészülését, és az új játékosok csapatba illesztéséről, Hornyák Zsolt beszélt klubja honlapjának

"Elsősorban azt terveztük az edzőtábor kapcsán, hogy összeálljon a csapat, hiszen új játékosok is érkeztek. Úgy érzem, az új fiúk sikeresen beilleszkedtek a csapatba, és az érdemi munka is jól ment, az edzéstervet maximálisan teljesítettük.
A barátságos mérkőzések eredményéből lehetett látni, hogy az összjáték még nem az igazi, de mivel az első bajnoki meccsre lesznek eltiltottjaink, a "kisárgult" Knezevic és a Zalaegerszeg ellen piros lapot kapott Hadzhiev, variálnom kellett az összeállításokban is."

A Puskás Akadémiát nyár óta irányító szakvezető elégedetten értékelte a spanyolországi edzőtábort: 

"A két hét munkáját elégedetten értékelem, egy jó, összetartó brigád alakult ki, de még van egy hetünk, hogy stabilizáljuk a csapat játékát. Remélem, hogy az edzőmérkőzéseken látott, második félidei játékot tudjuk hozni már a bajnokik első percétől kezdve."

Az új játékosokkal kapcsolatban Hornyák megjegyezte, hogy már fél éve figyelték a kiszemelteket, és kellemes csalódás volt az edzői stáb számára, hogy az újak természetben is nagyon passzolnak a csapathoz és mindemellett nagyon jó játékosok is kerültek a Puskáshoz Akadémiához.

A vezetőedző szerint, a bajnoki rajt előtti héten a finomhangoláson lesz a hangsúly, és a vezetőedző optimistán tekint a Kaposvár elleni bajnokira.

A Puskás Akadémia szombaton látogat a Rákóczihoz és célozza meg továbbra is a dobogót, amivel a klub történetének legjobb eredményét érhetné el Hornyák Zsolt.

Legfrissebb híreink