Puskás Akadémia-Kisvárda: Hornyák szomorkodik, Janeiro komoly dicséretei - reakciók

Kinek ajánlotta a győzelmet a kisvárdai edző?

Forrás: kisvardafc.hu

Ahogy jeleztük, a forduló rangadóján a Kisvárda 1-0-s győzelmet aratott a Puskás Akadémia otthonában. A mérkőzés egyetlen gólját az első félidő végén Bumba szerezte, bár ehhez kellett van Nieff nagy hibája is.

A találkozó után szomorúan értékelt Hornyák Zsolt, míg Joao Janeiro nem fukarkodott a dicséretekkel. Nézzük, a két tréner hogyan értékelt az összecsapás után.

Hornyák Zsolt: "Nagyon szomorú vagyok, hogy kikaptunk ezen a mérkőzésen. Ha 0-0-nál gólt tudtunk volna szerezni, lehet, hogy másképp alakul a mérkőzés. A középpályán nagyon passzívak voltunk. Puljic nem futotta be azokat a területeket, amiket elvártam volna. A Kisvárda góljánál sajnos a gólpasszt mi adtuk, van Nieff nagyon rosszul találta el a labdát. A második félidőre próbáltam gyorsítani a csapatot, de ez nem sikerült. Több szikra kellett volna a játékunkba. Az ellenfél jól kikapcsolta a középpályás játékunkat. Nagyon kompaktan védekezett végig az ellenfelünk."

Joao Janeiro: "A stratégiánk szempontjából nagyon jól sikerült a mérkőzés, majdnem azt mondanám, hogy tökéletesen, de ugye olyan nincs a futballban. A játékosok nagyon jó mentalitással léptek pályára. A Puskás jó játékosokból álló jó csapat, de mivel intelligensen futballoztunk, hetven percen át jól játszottunk, sőt még utána is volt egy nagy helyzetünk, igaz az ellenfélnek is néhány, de úgy érzem, nekünk valamivel több. Nagyon boldog vagyok. A győzelmet a játékosoknak ajánlom, és egy barátomnak, aki nehéz időket él most át." (kisvardafc.hu)

Legfrissebb híreink