Puskás Akadémia: kiengedték a kórházból a légióst

Hivatalos bejelentés.

Forrás: pfla.hu

ÍME, A PUSKÁS AKADÉMIA BEJELENTÉSE:

,,Kiengedték a kórházból a Mezőkövesd elleni meccsen fejsérülést szenvedő Joao Nunest.

Portugál játékosunk a Mezőkövesd Zsóry FC ellen 1–0-ra megnyert találkozón alig negyedóra elteltével csúnyán összefejelt Mihajlo Meszhivel. Játékosunk a földön maradt, majd pár perces ápolás után betámogatták az öltözőbe, ahonnan további vizsgálatokra a székesfehérvári Szent György Kórházba szállították.

A Nunesen elvégzett neurológiai, koponyaröntgen, illetve CT-vizsgálat szerencsére mindössze enyhe agyrázkódást állapított meg, így a hétvégi megfigyelés után légiósunk vasárnap este hazatérhetett otthonába, s a héten megkezdheti az edzéseket.

„Az utolsó emlékem a sérülésem előttről, hogy készülődtünk a szöglethez, majd jön a beadás, amely kifelé kanyarodik. A következő kép, ami beugrik, az, hogy az öltözőben magamhoz térek. Persze tudom, hogy oda támogatással ugyan, de a saját lábamon mentem, de arra nem emlékszem. A kórházban átestem az ilyenkor szokásos vizsgálatokon, szerencsére semmi rendelleneset nem találtak. Kissé szerencsétlen, hogy Covid-fertőzés miatt elhalasztódott a bemutatkozásom, most meg jött ez a sérülés, de az ilyesmi is hozzátartozik a játékhoz.  Nyilván jobb lett volna úgy debütálnom, hogy végigjátszom a találkozót, és hozzá tudok járulni a győzelemhez, de a sors most ezt hozta. Szerencsére úgy tűnik, nem kell sokat kihagynom – ez most a legbiztatóbb” – tájékozatott Joao Nunes."

Legfrissebb híreink