Puskás Akadémia: hosszabbított a Fradi elleni meccs hőse - videó

Hivatalos bejelentést tettek a felcsútiak.

Forrás: pfla.hu

Az NB I idei szezonjának legnagyobb meglepetést okozta a Puskás Akadémia augusztus végén a Ferencváros legyőzésével. Nem is a diadal okozott szenzációt, hanem a két csapat közötti különbség: a felcsútiak 4-1-es diadalt arattak. Az összecsapás egyik hőse Urblík József volt, aki kétszer is bevette a zöld-fehérek kapuját. A 23 éves középpályás 2018-ban csatlakozott a Puskás Akadémia keretéhez. Első szezonját egy góllal zárta, ebben az idényben már háromszor köszönt be.

Urblík2022

 

Urblík ebben az idényben 768 töltött a pályán az élvonalban. A futballista szerződését meghosszabbították a vezetők, az új kontraktus 2022-ben jár le. A futballista értékét a Transfermarkt 300 ezer euróra becsüli. Íme a felcsútiak közleménye a megállapodásról:

"A bártfai születésű középpályás 2022 nyaráig írt alá új kontraktusát egyesületünkkel. Urblík József 2018 nyarán érkezett csapatunkhoz a cseh Vysocina Jihlava együttesétől. A 23 esztendős labdarúgó eddig 30 NB I-es találkozón, illetve 5 Magyar Kupa-mérkőzésen lépett pályára NB I-es gárdánk színeiben, a magyar élvonalban eddig négyszer volt eredményes. Első NB I-es találatát a MOL Vidi FC ellen Fehérváron aratott 3–0-s győzelmünk alkalmával egy pazar távoli lövéssel szerezte.

Egyik legemlékezetesebb mérkőzésén, 2019. augusztus 25-én Hornyák Zsolt csapata egygólos hátrányból felállva 4–1-re verte a bajnoki címvédő Ferencvárost, s fedeztünk nem mindennapi duplával vette ki a részét sikerből: előbb bombagóllal, majd egy remekbe szabott emeléssel mattolta Gróf Dávidot."

A Puskás Akadémiánál korábban Josip Knezevic is meghosszabbította a szerződését:

Puskás Akadémia: hosszabbított az egyik legjobb - NB1.hu

Josip Knezevic fontos láncszeme a Puskás Akadémia gépezetének, a klubot 2017 óta erősíti a légiós. A rutinos futballista ebben a szezonban 1394 percet kapott a bizonyításra, a fellépéseit két góllal zárta. A 31 éves labdarúgó az Újpest és a Ferencváros kapuját vette be.

Legfrissebb híreink