Puskás Akadémia-Honvéd: Nagy várakozása, Baráth kérése - ELŐZETES

Kiegyenlített a mérleg. FRISSÍTVE!

Forrás: honvedfc.hu

Vasárnap a DVTK-Mezőkövesd megyei rangadó mellett a Puskás Akadémia-Budapest Honvéd meccset rendezik meg az NB I-ben. A Pancho Arénában az előző szezon bronzérmese fogadja a kupagyőztest, vagyis izgalmas meccsre számíthatunk. Mindkét csapat a nemzetközi porondon is leteheti a névjegyét: a felcsútiak a Hammarbyt, míg a kispestiek a Turkut kapták az El-selejtező első fordulójában. 

Nagy Zsolt elmondta, az a legfontosabb, hogy csapata valamilyen módon begyűjtse a három pontot. Nagy visszaemlékezett az előző szezon utolsó meccsére is, amelyen a Puskás kiharcolta a harmadik helyet a Honvéd 2-1-es legyőzésével. 

"Ugyanúgy várom a mérkőzést, ahogy a bajnokság végén. A mostani is nagyon fontos mérkőzés lesz, kiemelt a jó kezdés. Bízom benne, hogy ott folytatjuk, ahol akkor abbahagytuk. Egy biztos, más játékot fognak játszani, mivel merőben más kerettel vágnak neki a bajnokságnak. Azt mondanám, hogy mindenképp nyerünk, de teljesen mindegy, hogy mennyivel. A lényeg a három pont megszerzése" - nyilatkozta a feol.hu-nak a magyar válogatott játékos.

Baráth Botond 2018 december 15. után léphet pályára ismét az NB I-ben. Az Amerikából visszatérő játékos kiemelte, hogy egy jó rajt fontos minden gárda életében.

"A győzelemre kell játszanunk, és be kell húzni a meccset. Jól sikerült a felkészülés, keményen dolgoztunk. Megpróbáltuk megtanulni azokat a taktikai elemeket, amit a mester kért tőlünk. Az első meccs mindig fontos, hogy jó hangulatban teljen a szezon" - mutatott rá Baráth Botond.

Security Check Required

 

A Pancho Arénában eddig 10 alkalommal csapott össze a két csapat: négyszer a kispestiek, háromszor pedig a felcsútiak örülhettek, három ütközet pedig döntetlennel végződött. 

OTP Bank Liga 1. forduló

Puskás Akadémia-Budapest Honvéd 19 óra

FRISSÍTVE: 10.45

A TALÁLKOZÓ ELMARAD, RÉSZLETEK A LINKRE KATTINTVA ÉRHETŐEK EL

Legfrissebb híreink