Puskás Akadémia-Honvéd: Lanzafame szerepe - ELŐZETES

Mindkét edző kiemelte az olasz futballistát.

Forrás:

A Honvéd zsinórban harmadik győzelmét a Puskás Akadémia otthonában arathatja szombat délután. Nem lesz könnyű dolguk a kispestieknek, hiszen a felcsútiak is jól muzsikálnak mostanság a bajnokságban. Hornyák Zsolt legénysége nyolc forduló óta nem talált legyőzőre az NB I-ben. Az érdekesnek ígérkező mérkőzés egyik kulcsembere Davide Lanzafame lehet, az olasz labdarúgóra mindkét csapat vezetőedző kitért.

Hornyák Zsolt szerint a Puskás Akadémia egyik legfontosabb célja az lesz, hogy kiszolgálja a drukkereit.

"Komoly csapat lesz az ellenfelünk, amelyben olyan egyéniségek futballoznak, mint például Davide Lanzafame, így egyértelműen izgalmas, jó mérkőzést várok. Mi biztosan nem változtatunk a stílusunkon, amellett, hogy szilárdan védekezünk, minőségi támadójátékot és sokgólos meccset akarunk játszani, ki akarjuk szolgálni a közönséget" - nyilatkozta Hornyák.

Giuseppe Sannino nem titkolja, hogy fontos láncszem Lanzafame a kispesti gépezetben, de az olasz futballistának szüksége lesz a társak támogatására.

"Elismerésem a PAFC felé az eddigi eredményeikért, mert megmutatták, hogy jó csapatot alkotnak és jó szezont futnak.

 

Davide Lanzafame egy fantasztikus játékos, aki nagyon fontos a számunkra, de egyedül ő sem tud meccseket nyerni, szüksége van a csapattársakra is. Valóban fontos játékos, azonban mindenkire szükség van a győzelmekhez, hiszen a siker mindig csapatmunka. A legfontosabb, hogy a Honvédnál minden játékos – köztük Davide is – egymásért és a csapatért küzd" - nyilatkozta Sannino. 

 

A két gárda eddig 13-szor találkozott egymással, a kispestiek hétszer győztek, a felcsútiak két alkalommal diadalmaskodtak, míg négy találkozó döntetlennel végződött.

Soha nem tudja a Honvéd edzője, hogy hányadikok - INTERJÚ - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink