Puskás Akadémia-Honvéd: a megvett jegyek sorsa

Hivatalos bejelentés.

Forrás: pfla.hu

ÍME, A PUSKÁS AKADÉMIA BEJELENTÉSE:

,,Szurkolóink szeptember 16-áig válthatják vissza az augusztus 16-ai Puskás Akadémia FC–Budapest Honvéd FC mérkőzésre vásárolt jegyeket.
Mint ismeretes, elmaradt első hazai a találkozónk a Bp. Honvéd ellen – a találkozóra belépőt vásárló szurkolók szeptember 16-áig válthatják vissza jegyeiket.

A személyesen megvásárolt belépők árát a szurkolók kizárólag a vásárlás helyén tudják visszakapni, azaz akik a Pancho Aréna 1-es jegypénztárában vették meg a tiketteket, ott is válthatják vissza. Ugyanez érvényes a fehérvári PAFC Shopban, a TEX-irodákban, illetve a Budapest Honvéd jegypénztárában megvásárolt jegyekre is.

Fontos információ: a visszaváltáshoz szükséges a belépők bemutatása, amely nélkül a jegyek árának visszatérítése nem lehetséges!

A mérkőzésre online belépőt váltók e-mailben már kaptak értesítést a találkozó elmaradásáról, nekik visszautalják a jegyek árát.

Az 1-es pénztár a hazai mérkőzések előtt hétfőtől szombatig 10-től 18 óráig, a héten augusztus 19-én, szerdán, 10-től 18 óráig tart nyitva.

A székesfehérvári Auchan áruházban található PAFC Shop hétfőtől szombatig 10-20 óráig, vasárnap 10-16 óráig van nyitva. Érdeklődni nyitvatartási időben a +36 20 498 7679-es telefonszámon tudnak kedves vásárlóink."

Legfrissebb híreink