Puskás Akadémia-FTC: Dibusz csalódottsága

Őszintén összegzett a kapus.

Forrás: FTC/Facebook

A "mumus", vagyis a Puskás Akadémia ismét kibabrált a Ferencvárossal. A felcsúti együttes vasárnap este 1-1-es döntetlent játszott a listavezetővel. A Fradi szerezte meg a vezetést, ám a hazaiak Lovrencsics öngóljával egalizáltak. A második játékrészben van Nieff kiállítása miatt emberelőnybe kerültek a zöld-fehérek, de ezzel a fórral nem tudtak élni Szerhij Rebrov tanítványai.

A Puskás Akadémia ismét megtréfálta a Fradit - a gólok története - NB1.hu

 

A mérkőzés elején óriási bravúrt bemutató Dibusz Dénes úgy véli, a Fradi nem volt elég pontos, ezért nem is érdemelte meg a győzelmet.

"A második félidő nagy részét emberelőnyben játszhattuk le, ennek ellenére sajnos nem tudtunk nagy helyzeteket kidolgozni. Leónak volt két veszélyes lövése, de ezen kívül nem igazán jött össze semmi. Nem voltunk elég pontosak, rossz megoldásokat választottunk, így nem is érdemeltünk győzelmet" - fogalmazott a hálóőr az M4 Sportnak. 

A pontvesztés ellenére nem kell lógatniuk az orrukat a Fradi játékosainak, hiszen a MOL Fehérvár is döntetlent játszott a Paks otthonában, így a két együttes között 9 pont maradt a különbség. 
 

Legfrissebb híreink