Puskás Akadémia-Fradi: egyre közelebb az elképzeltekhez

Hosszas elemzés és remek hangulat.

Forrás: fradi.hu

Szombaton a második mérkőzést a Puskás Akadémia és a Ferencváros játssza egymással. A hazai csapatnak ez lesz az első idei tétmeccse, míg a Fradinak a második, ám az első nem úgy sikerült, mint ahogy azt a zöld-fehér csapat szerette volna, hiszen otthon 1-0-ra kikapott a DVTK-tól, ezzel megszakadt a hosszú ideje tartó hazai veretlensége a klubnak.

A Puskás Akadémia január negyedik napján kezdte meg a felkészülést, három edzőmeccset vívott. Az NB II-es Csákvár ellen csak egy 1-1-es döntetlenre futotta, míg az Újpestet 5-0-ra, a Haladást pedig 3-0-ra ütötte ki. Eddig csupán egyetlen játékos érkezett, míg három játékost adott kölcsön a Puskás.

Érkezők: Kártik Bálint (Nyíregyháza Spartacus)

Kölcsönbe távozók: Kártik Bálint (Csákvár), Radics Márton (Gyirmót FC Győr), Tamás Nándor (magyar-román, Sepsi OSK – romániai)

A Ferencvárost érintő változásokat az alábbi cikkben foglaltuk össze, újabb átigazolás azóta nem történt:

 

Fradi-DVTK: a magabiztos és a vagány csatája - NB1.hu

 

 

Ami a mérkőzés fontosságát illeti, A Puskás Akadémia egy győzelemmel felugorhat a dobogó legalsó fokára és ebben a szezonban is harcban lehet a nemzetközi szereplést érő helyekért. A Fradi első helye nem forog veszélyben, azonban a Diósgyőr elleni botlás volt a csapat szezonbeli első veresége, ezt biztosan ki szeretné javítani az alakulat.

A mérkőzés előtt Hornyák Zsolt elmondta, hogy az a játék, amit az Újpest és a Hali ellen mutatott a csapata már közelít az elképzeléseihez, míg Rebrovék hosszasan elemezték az előző meccsen vétett hibákat, ám azt mondta, hogy a csapaton belüli hangulatra nem lehet panasz.

Kezdés szombaton 17.00-kor.

FRISSÍTÉS: SZOMBAT, 11.34

Puskás Akadémia-FTC: Hornyák respektálja Rebrovot - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink