Puskás Akadémia: feltérképezték az új igazolásokat

Felcsúti köszönet az idegenbeli szurkolásért.

Forrás: Puskás Akadémia

Megtartotta az idei első szurkolói ankétját a Puskás Akadémia, a klub jelentése szerint nagy érdeklődés övezete az eseményt.

A drukkerek megismerkedhettek az új játékosokkal, valamint Komjáti András tulajdonosi tanácsadó, Tóth Balázs klubigazgató, Hornyák Zsolt vezetőedző és Szolnoki Roland csapatkapitány készségesen válaszolt a kérdésekre. Mellettük jelen volt 3 új igazolás is: Artem Favorov, Jakub Plsek és Luciano Slagveer.

Élő közvetítés az átigazolási szezon hajrájáról - NB1.hu

 „Beindult az átigazolási szezon, hírek szempontjából meg már hetekkel ezelőtt. Eddig az nb1.hu, nb2.hu, nb3.hu oldalainkon külön vezettük a fejleményeket, melyek a linkekre kattintva bármikor elérhetőek. A tematika nem változik, a kizárólag NB II-es, NB III-as hírek továbbra is az adott oldalakon jelennek meg, ebben a hírfolyamban viszont minden fejlemény megtalálható percről percre, részletekért viszont érdemes a bejegyzésekre kattintani.

Komjáti elmondta, hogy a fiatalokat itthon szeretnék felépíteni és beépíteni őket az NB I-be. Tóth Balázs hozzátette, hogy az új igazolásokat alaposan feltérképezték, szerinte jól sikerült erősíteni. A klubigazgató elmondta, hogy a sérült Nagy Zsolt, Urblík József és Varga József hamarosan újra csatlakozhat a kerethez. Tóth azt is kiemelte, hogy a céljuk az, hogy az első ötben végezzenek, de reméli, hogy nemzetközi kupában is el tudnak majd indulni.

Hornyák Zsolt elmondta, hogy a támadófocit preferálja és azt szeretné, hogy egyszer csak magyar focista és minél több saját nevelésű játékos alkossa a keretet. Szolnoki Roland csapatkapitány megköszönte a szurkolóknak, hogy idegenbe is elkísérik őket, mert nagyon sokat számít nekik a drukkerek biztatása.

Legfrissebb híreink