Puskás Akadémia-Fehérvár: eldőlhetett az ezüstérem sorsa

Egyetlen találat döntött.

Forrás: molfehervarfc.hu

Puskás Akadémia-MOL Fehérvár FC 1-0

Eldőlhetett az ezüstérem sorsa, miután a Puskás Akadémia 1-0-ra megverte hazai pályán a Fehérvárt. A gólpasszt az a Géresi Krisztián adta, aki a Vidi játékosa és kölcsönben szerepel Felcsúton. Abszolút megérdemelt győzelmet aratott a felcsúti csapat, szinte mindenben az ellenfele fölé nőtt.

Immáron 8 pont a különbség a két csapat között a tabellán úgy, hogy még 7 meccs van hátra a bajnokságból, szinte lehetetlen ekkora előnyt behozni, de láttunk már csodát.

A MECCS FŐSZEREPLŐJE: KOVÁCS DÁNIEL

Kiválóan védett, rajta nem múlt semmi. A számtalan bravúrjával egy nagyobb vereségtől óvta meg a csapatát, a gólról nem tehetett.

A MECCS KULCSMOMENTUMA: A GÓL

Nagyon könnyen lehet, hogy ezüstérmet ért a találkozó egyetlen gólja. Slagveer találata nem volt előzmény nélküli, hiszen Hornyák Zsolt csapata nagyon veszélyes támadásokat vezetett többször is-

A GÓL TÖRTÉNETE:

68. p.: Géresi adta középre a labdát balról, ami a kapu irányába csavarodott, majd Slagveer kibújt a védők közül és hat méterről a kapuba fejelt. 1-0!

A KÖVETKEZŐ FELADAT:

A három hetes szünetet követően a Puskás Akadémia a Mezőkövesdet látja vendégül, míg a MOL Fehérvár FC a Kisvárdához utazik.

JEGYZŐKÖNYV:

Puskás Akadémia FC - MOL Fehérvár FC 1-0 (0-0)
Pancho Aréna, zárt kapuk mögött v.: Solymosi
PAFC: Tóth B. - Szolnoki, Joao Nunes, Spandler, Nagy Zs. - Corbu (Plsek 74.), Van Nieff - Slagveer, Knezevic (Baluta 81.), Kiss T. (Deutsch L. 89.) - Géresi (Mance 81.)
Fehérvár: Kovács D. - Nego, Musliu, Stopira, Hangya - Fiola, Pinto (Houri 76.) - Dárdai (Bamgboye 72.), Nikolics (Szabó L. 87.), Petrjak (Bolla 72.) - Zivzivadze
gólszerző: Slagveer (68.)
sárga lap: Bamgboye (77.), Houri (91.), Musliu (93.), illetve Corbu (1.), Szolnoki (70.), Slagveer (91.)

A tabella a linkre kattintva érhető el.

Legfrissebb híreink