Puskás Akadémia: elcsúsztak a sorok az NB I egyik nagy ígérete szerint

Megdicsérte a Fradi játékosait.

Forrás: Puskás Akadémia

Hornyák Zsolt, a Puskás Akadémia vezetőedzője az FTC-től elszenvedett vasárnapi, 2-1-es vereség utáni sajtótájékoztatón az nb1.hu kérdésére válaszolva elmondta, a 4. percben gólt fejelő Joao Nunes is pozitív koronavírus-tesztet produkált korábban, így a kihagyása miatt először Mezőkövesd ellen (csak 18 percet) tudott játszani addig, ameddig nem léptek pályára a címvédő ellen.

A Groupama Arénában viszont már kezdő volt a portugál, aki a 4. percben fejesből szerezte meg a vezetést a csapatának és utána is jól játszott. Hornyák viszont elmondta, a 80. perctől érezhető volt a játékosán, hogy elfáradt az előbb említett kimaradás miatt.

Hornyák azt is elmondta az nb1.hu-nak, hogy Nunes a jobb oldalon szinte bárhol bevethető, de a védelem tengelyében is, így véleménye szerint az NB I egyik legjobb játékosa lehet.

Nunes arról is nyilatkozott, hogy a vezetésük után elcsúsztak a soraik, a Fradi meg tele van jó játékosokkal, akik jó teljesítményre képesek akkor, amikor náluk van a labda.

A Puskás Akadémia videóinterjúja közben, amiben röviden értékeli a történetünk főszereplője az FTC elleni vereséget, a portugálra fókuszált felvételek is láthatóak.

Legfrissebb híreink