Puskás Akadémia: dicséret Gyurcsónak

Megérezték a hazaiak a középső védők bizonytalankodását.

Forrás: Puskás Akadémia

Augusztus 31-én, a ZTE elleni, idegenbeli 1-1 alkalmával játszott újra NB I-es meccsen Gyurcsó Ádám, aki a Hajduk Splittől tért vissza Magyarországra. Gyurcsó akkor csereként állt be a Puskás Akadémiába, 35 percet tölthetett a pályán. A következő fordulótól kezdve kirobbanthatatlan a felcsúti kezdőcsapatból olyannyira, hogy ősszel a gárda legjobb teljesítményt nyújtó játékosa volt.

Szerzett 7 gólt, további találatok előkészítéséből vette ki a részét, elévülhetetlen érdemei voltak és vannak abban, hogy a Puskás Akadémia a dobogóért harcol a bajnokságban. És ez az állítás még akkor is igaz, ha Hornyák Zsolt csapata meglepetésre csak döntetlent játszott az utolsó Kaposvár otthonában szombaton.

Kaposvári Rákóczi FC - Puskás Akadémia FC | 1-1 | (1-1) | OTP Bank Liga | 17. forduló | MLSZTV

2020.01.25. OTP Bank Liga, 17. forduló Kaposvári Rákóczi FC - Puskás Akadémia FC | 1-1 | (1-1) | összefoglaló Iratkozz fel az MLSZ TV csatornájára: http://bit.ly/2EsS9It Kövess minket itt is:: Facebook: https://www.facebook.com/magyarlabdarugoszovetseg Instagram: https://www.instagram.com/mlsztv/ Twitter: https://twitter.com/mlszhivatalos Web: https://www.mlsz.hu/

Az 1-1-re végződött mérkőzés után a tréner elmondta,Van Nieff 69. percben történt kiállítása is döntően befolyásolta a mérkőzés végkimenetelét.

„Az első tizenöt percben úgy játszottunk, ahogy elképzeltüknk. Gyorsak voltunk a széleken, be tudtuk fejezni az akcióinkat. Főleg Gyurcsó Ádám játszott nagyon jól a csapatomból. Tisztában voltam azzal, hogy ha ezt a periódust jól lehozzuk, akkor jó eredmény elérésére lehetünk képesek. Sajnos később több hibát vétettünk, így ki tudott egyenlíteni a hazai csapat. A két középső védőnk, főleg Thomas Meissner nem volt biztos a dolgában, és ezt megérezték a kaposváriak. Sajnos a második félidőben jött még a kiállítás is. A tempónk viszont jó volt, de ekkor már hiányoztak a befejezések.”

A Puskás Akadémia jelenleg a 4. tabellán, 5 ponttal van lemaradva a 3. Mezőkövesd mögött. A következő fordulóban a mezőkövesdiek az Újpestet 4-0-ra kiütő Lokit fogadják.

Legfrissebb híreink