Puskás Akadémia-Csákvár: viharos szél és az egykori játékos tréfája

Lejátszották a felcsútiak az első edzőmeccsüket 2021-ben.

Forrás: aqvitalfc.hu

Szerdán az NB I-es csapatok zöme edzőmeccset játszott. Nem lógott ki a sorból a Puskás Akadémia sem, amelyik a Csákvárral csapott össze. A felcsúti honlap tájékoztatása szerint viharos szél nehezítette a játékosok dolgát. Az első játékrészben nem hozott gólt a találkozó, majd a második félidő elején gyors gólváltást jegyezhettünk fel. 

A gólok története a Puskás Akadémia beszámolója alapján:

49. perc: Egykori játékosunk, Madarász Márk végzett el egy oldalszabadrúgást, a beívelést a szél megtolta, és a labda a kimozduló Auerbach Martint megtréfálva a kapunkban kötött ki (0–1).

50. perc: Weslen Júnior indult meg a balössszekötő helyén, Alexandru Balutához passzolt, ő Mancét indította, aki mesteri „hulló falevéllel” juttatta a kapus fölött a hálóba a labdát (1–1). 

Puskás Akadémia FC–Aqvital FC Csákvár 1–1 (0–0)
Gól:
Mance (50.), ill. Madarász (49.)
PAFC: Tóth B. (Auerbach, 46.) – Szolnoki (Radics, 46.), Nunes (Meissner, 46.), Deutsch L. – Corbu, Urblík (Van Nieff, 46.), Knezevic (Baluta, 46.) – Slagveer (Kiss T., 46.), Mance, Komáromi Gy. (Weslen Jr., 46.).
Csákvár: Markek – Major G., Vaskó, Csató M., László N. – Madarász, Mészáros D., Kocsis B., Baracskai – Sejben V., Daru. Csereként pályára lépett: Zelizi (kapus), Ganbajar, Vörös T., Mim, Kártik, Koch A., Dénes Cs.
 

Legfrissebb híreink